02 / 05 / 2024

ISO 50001 belgesi

ISO 50001 belgesi

Gaziantep'te Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı Enerji Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle Büyükşehir Belediyesi kentte ISO 50001 belgesi alan ilk kamu kurumu olacak.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Limak yeni hedeflerini açıkladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik raporunu yayınladı. İkinci büyük çimento üreticisi olan Limak Çimento, Türkiye’de ilk GOLD Belgesi ve ilk ISO 45001 belgesi alan entegre çimento fabrikası unvanına sahip oldu.

Akiş GYO Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı!

Akiş GYO, TÜV Thüringen e.V. (Alman Akreditasyon Kurumu-DAkkS) tarafından akredite edilerek ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı...

3. havalimanına Çevre Yönetim Sistemi Belgesi!

İGA, yenilenen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi’ni havacılık sektöründe ve diğer karşılaştırmalı sektörlerde Türkiye’de alan ilk şirket olarak, başarılarına bir yenisini ekledi.

Eminevim'e 2 yeni kalite belgesi!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile EN ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemi Belgesi ile 2 yeni belge aldı.

KOSKİ'nin kalite standartı yükseldi!

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı!

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı. Çevreci ve sürdürülebilir üretim prensibiyle sektörüne ve ülkeye katkılarına devam eden Polisan, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikasını aldı.

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi aldı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket!

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket oldu. Turkcell mobil iletişim sektöründe, enerji yönetiminde sistematik yaklaşımıyla ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Standardı sertifikasını almaya hak kazanan ilk şirket oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Enerji Yönetim Sistemi Belgesi alacak!

Gaziantep'te Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı Enerji Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle Büyükşehir Belediyesi kentte ISO 50001 belgesi alan ilk kamu kurumu olacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 1073 birimi ISO 9001 Belgesi’ni aldı!

Tapu, sürdürülebilir başarıyı ISO 9001 Belgesi ile yönetecek. Vatandaş merkezli bir uygulama olan ISO 9001 Belgesi’ni şuana kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bağlı kuruluşu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 1073 birimi aldı.

Aktay Turizm Didim ve Demre gayrimenkulleri için yatırım teşvik belgesi aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Turizm Didim ve Demre gayrimenkulleri için yatırım teşvik belgesi aldı...

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi aldı!

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları, Ekstrasyon ünitesi, nötralizasyon ünitesi, seperatör, kırma makinesi, depolama ve çelik silolar inşa etme yatırım planları için yatırım teşvik belgesi aldı...

ISO 50001 belgesi Haberi

ISO 50001 belgesi

Büyükşehir Belediyesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi almak için çalışma başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı Enerji Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle Büyükşehir Belediyesi kentte ISO 50001 belgesi alan ilk kamu kurumu olacak.


İpekyolu Kalkınma Ajansından alınan teknik destekle düzenlenen eğitimlerle, ISO 50001 belgelendirme sürecine ilk adımı atan Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde kurulan enerji takımıyla, enerji tüketimlerinin düzenli izlenmesi ve takip edilmesi, kayıt altına alınması, tüketimi azaltmak için tasarruf yöntemlerinin araştırılması sağlanacak.


Kuruluşların enerji politikalarını belirlemesi, enerji tüketimini yönetmesi ve enerji yönetim sisteminin performansını değerlendirerek iyileştirmelerin sağlanması esasına dayanan sertifika, belediyenin, enerji maliyetlerini azaltıp, sera gazı emisyonlarını düşürmesinin yanı sıra, üçüncü taraf bir kuruluştan belgelendirilme ile sürdürülebilir çevre katılımını gösterecek.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, enerji yönetimi konusunda 5 Organize Sanayi...