29 / 04 / 2024

İSO 500de ilk 10da kimler var

İSO 500de ilk 10da kimler var

İstanbul Sanayi Odası (İSO) en büyük 500 sanayi kuruluşu listesini açıkladı. 2014 İSO 500 tam listenin ilk sırasında geçen sene olduğu gibi yine Tüpraş yer aldı.İSO 500 2013 ilk 10 listesi haberimizin içinde yer alıyor...

Havalar soğudu doğal gaz zam gelmese bile cep yakacak!

Havaların soğulması ile birlikte doğal gaz faturaları da gündemdeki yerini koruyor. 2019 yılından bu yana doğal gaza yüzde 385,50 zam olurken 2023'ün ilk 4 ayında konut satış rakamları sabit kaldı. Fakat, kış aylarında artan ortalama tüketimle birlikte faturalar bin TL'yi geçecek. İşte haberin ayrın

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

EYT'lilere soğuk duş! 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

EYT'lilere soğuk duş... 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı... Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Baymak ilk 6 ayda yüzde 17 büyüdü!

Isıtma soğutma sektörünün öncüsü Baymak 2016’nın ilk 6 ayını bir önceki yılın aynı dönemine göre ciroda yüzde 17 büyüme ile tamamladı.

Bursa Soğanlı'daki dönüşümde ilk daireler satışta!

Türkiye'nin en büyük ve örnek gösterilen kentsel dönüşüm merkezlerinden Bursa Osmangazi Soğanlı'daki ilk etapta daireler satılmaya başlandı.

Moment İstanbul Soğanlık teslim tarihi!

Moment İstanbul Soğanlık teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. Konutların 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika yakınlıkta bulunuyor.

AND Kartal Rezidans Soğanlık teslim tarihi!

AND Kartal Rezidans Soğanlık teslim tarihi 2018 yılının ilk yarısı olarak belirtiliyor. Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine yapılacak olan AND Kartal'da fiyatlar 290 bin liradan başlıyor...

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli törenle atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı bir törenle atıldı. Projede ilk harç döküldü.

Osmangazi Soğanlı'da kentsel dönüşüm başladı!

Dündar'ın, Bursa'nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesinden hareketle başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk harç döküldü.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümde ilk temel atıldı!

Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar'ın, Bursa'nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesinden hareketle başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ilk harç döküldü.

Soğanlı'da kentsel dönüşüm için ilk kazma vuruldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu.Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar çalışmaları inceledi.

İSO 500de ilk 10da kimler var Haberi

İSO 500de ilk 10da kimler var


İstanbul Sanayi Odası (İSO) en büyük 500 sanayi kuruluşu listesini açıkladı. Buna göre listenin ilk sırasında geçen sene olduğu gibi yine Tüpraş yer aldı.


Tüpraş 39.7 milyar TL ile ilk sırada yer alırken, Ford Otomotiv 9.7 milyar TL ile ikinci, Elektrik Üretim A.Ş de 9.2 milyar TL ile üçüncü sırada yer aldı.


Geçtiğimiz yıl ilk 10 sıra ise şöyle oluşmuştu



1             TÜPRAŞ-Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.                40.118.028.063

2             Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.                                          8.164.892.972

3             Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş.    ...