01 / 05 / 2024

İSO Odakule ihale

İSO Odakule ihale

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Yerli ve yabancı yatırımcısını arayan Odakule Binası için Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Odakule binası hizmete açılıyor!

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi ihale edilecek!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhaleler 17 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Soğuksu 2. etap konut ihalesi 5 Ağustos’ta!

2011 Yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edilirken, 2. etap konutlarının ihale tarihi de belirlendi.

TOKİ Soğuksu 2. Etap Konutları İhalesi 5 Ağustos'ta!

Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edildi.TOKİ Soğuksu'da yapılacak 2. Etap konutların ihale tarihini açıkladı.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 12 Mayıs'ta!

Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından Bursa Osmangazi ilçesinde yapılacak olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesi 1. etap 1. kısımda 21 milyon 133 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale edilecek.

Osmangazi Soğanlı'da 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Osmangazi Belediyesi tarafından, Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi'nde 6 bin 270 metrekarelik arsa 6 milyon 270 bin TL bedelle 20 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek...

Tarihi Soğukçeşme Sokağı 10 yıllığına kiralandı!

Tarihi yarımadanın en prestijli bölgesindeki Yeşil Ev ve Soğukçeşme Sokağı, özel bir şirkete 10 yıllığına kiralandı. Sokaktaki konaklar, ihale ile Keskin Grup-Recep Ercan Keskine devredildi.

Odakule ihalesi neden iptal edildi?

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

İSO, Odakule ihalesini iptal etti!

İSO, Odakule ihalesini iptal etti. İstanbul Sanayi Odası ( İSO ), Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini “rekabet ortamının oluşmaması” nedeniyle iptal etti.

İSO Odakule ihalesini iptal etti!

İstanbul Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

Odakule ihalesi iptal oldu!

İSTANBUL Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

Isparta Eğirdir'de 1 milyon 165 bin 895 TL'ye satılık soğuk hava deposu!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde yer alan 8 bin 105 metrekarelik alana sahip soğuk hava deposu Eğirdir İcra Dairesi tarafından 12 Ocak 2015 günü saat 14:30 ile 14:35 arası ihale ediliyor.

İSO Odakule ihale Haberi

İSO Odakule ihale

Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası Odakule, yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) sahibi olduğu Odakule Binası’nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO’da kalacak olan Odakule’nin ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor. 



Yatırımcılar, ihale süreci ile ilgili bilgilere www.iso.org.tr/odakuleihale adresinden ulaşabilecek. İhaleye ilişkin belgelerin edinilebileceği Bilgi Odası’nın kapanışı ise 22 Kasım’da gerçekleşecek. Bu süreçte ihale hakkındaki sorular 15 Kasım’a kadar yanıtlanabilecek.



Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesi, aralık ayında gerçekleştirilecek.



Tarihi Yarımada manzaralı en yüksek bina…



Odakule, 19. yüzyıldan bu yana ticaret, sanat ve...