01 / 05 / 2024

İSO Odakule ihalesi

İSO Odakule ihalesi

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

İSO Odakule ihalesini iptal etti!

İstanbul Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

İSO Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi açılıyor!

Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Odakule Binası için Bilgi Odası ise 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule’nin ihale süreci başlıyor!

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Yerli ve yabancı yatırımcısını arayan Odakule Binası için Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Odakule binası hizmete açılıyor!

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Başiskele Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanı Kiralama İhalesi 27 Nisan'da!

Başiskele Belediyesi, Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanını, hali hazır mevcut durumuyla 20 yıl süreliğine kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarttı..

Kocaeli Soğukpınar'daki 4 HES projesinde sona gelindi!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi, vatandaşa verdiği suya zam yapmamak amacı ile başlattığı HES Projesini bitirme noktasına geldi. İSU'nun en büyük HES projesi olan Soğuk Pınar üzerindeki 4 HES projesinin üçüncüsünün ihalesi yapıldı.

Soğanlı kentsel dönüşüm 1. etap 2. kısım ihalesi 2 Şubat'ta!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 46 milyon 412 bin 800 TL olarak belirlendi.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümde 2. etap ihalesi yapıldı!

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı’daki boş arazilere yapılan inşaatlarda ikinci etabın ihalesi yapıldı. 54 milyon tutarındaki inşaatları, yüzde 41’i belediyeye verilmek üzere Harput Grubu inşa edecek.

TOKİ Soğuksu 2. etap konut ihalesi 5 Ağustos’ta!

2011 Yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edilirken, 2. etap konutlarının ihale tarihi de belirlendi.

Toki Karabük Soğuksu 2. etap konutları ihalesi 5 Ağustos'ta!

Soğuksu mahallesinde 1. etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edilirken, 2. etap konutların ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu.

TOKİ Soğuksu 2. Etap Konutları İhalesi 5 Ağustos'ta!

Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edildi.TOKİ Soğuksu'da yapılacak 2. Etap konutların ihale tarihini açıkladı.

Soğanlı kentsel dönüşümde ilk etap ihalesi yapıldı!

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk etap ihalesini gerçekleştirdi. 15 bin 95 metrekarelik alanda yapılacak 196 konut ve 26 işyerinden oluşan 1. etap 1. kısmının ihalesine 3 firma katıldı.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Bursa Osmangazi'deki Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin 1'inci etap 1'inci kısım ihalesi yapıldı. İhale için 9 firma dosya alırken, 3 firma teklif sundu.

Soğanlı kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman?

Osmangazi Belediyesinin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği, modern şehir mimarisiyle örnek olması hedeflenen 'kentsel dönüşüm projesi' için geri sayım başladı. Kentsel dönüşüm projesinin 1.etap 1. kısmı 12 Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

İSO Odakule ihalesi Haberi

İSO Odakule ihalesi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) açıklamasına göre, Oda yönetimi geçen eylül ayında başlattığı Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini sonuçlandırdı.


3 Aralık tarihine kadar alınan teklifleri bu hafta başında değerlendiren İSO Meclisi İhale Komisyonu şu açıklamayı yaptı: "İhaleye teklif veren firma sayısının birden fazla olmaması ve rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle, İSO Meclisi İhale Komisyonu ihaleyi iptal etme yetkisini kullanarak, Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesinin iptal edilerek sonlandırılmasına karar vermiştir."


İSO, Odakule ile ilgili ileriki dönemde nasıl bir tasarrufta bulunulacağına ilişkin olarak yeni bir yol haritası...