01 / 05 / 2024

İSO Odakule projeleri

İSO Odakule projeleri

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Yerli ve yabancı yatırımcısını arayan Odakule Binası için Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Odakule binası hizmete açılıyor!

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Mustafa Dündar, Soğanlı'da kentsel dönüşümü anlattı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alacahırka Mahallesi’ni ziyaret ederek, Osmangazi’de son günlerde en çok merak edilen konuların başında gelen Soğanlı ve Demirkapı kentsel dönüşüm projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Odakule ihalesi neden iptal edildi?

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

İSO, Odakule ihalesini iptal etti!

İSO, Odakule ihalesini iptal etti. İstanbul Sanayi Odası ( İSO ), Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini “rekabet ortamının oluşmaması” nedeniyle iptal etti.

Odakule geliri bankada mevduat olmayacak!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Odakule'nin mevcut gelirlerinin hak ettiğinin çok çok altında olduğunu, İSO olarak sahip oldukları kaynakları doğru kullanmayı hedeflediklerini söyledi.

Odakule’ye kaç yatırımcı ilgi gösterdi?

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başladı. İhaleye ilgi beklentileri aşarken, bilgi alan yatırımcı sayısı 300'ü aştı.

Odakule 33 yıllığına kiralanacak!

İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO'da kalacak Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor...

İSO Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi açılıyor!

Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Odakule Binası için Bilgi Odası ise 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule’nin ihale süreci başlıyor!

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Yerli ve yabancı yatırımcısını arayan Odakule Binası için Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule ve Merkez Binasını 33 yıllığına devrediyor!

İstanbul Sanayi Odası Meclisi, 'Olağanüstü Meclis Toplantısı' ile bir araya gelerek halen faaliyet gösterdiği Odakule ve hizmet binalarının, İSO Yönetim Kurulu tarafından 33 yıllığına üst kullanım hakkının ihale yoluyla devredilmesini kabul etti.

İSO Odakule projeleri Haberi

İSO Odakule projeleri

Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası Odakule, yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) sahibi olduğu Odakule Binası’nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO’da kalacak olan Odakule’nin ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor. 



Yatırımcılar, ihale süreci ile ilgili bilgilere www.iso.org.tr/odakuleihale adresinden ulaşabilecek. İhaleye ilişkin belgelerin edinilebileceği Bilgi Odası’nın kapanışı ise 22 Kasım’da gerçekleşecek. Bu süreçte ihale hakkındaki sorular 15 Kasım’a kadar yanıtlanabilecek.



Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesi, aralık ayında gerçekleştirilecek.



Tarihi Yarımada manzaralı en yüksek bina…



Odakule, 19. yüzyıldan bu yana ticaret, sanat ve...