02 / 05 / 2024

İSO Odakule projesi

İSO Odakule projesi

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Yerli ve yabancı yatırımcısını arayan Odakule Binası için Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi’nin inşa çalışmalarına hızla devam ettiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyümeye devam ediyor..

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 5. etap heyecanı!

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda 4 etap olarak hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni heyecan yaşanıyor.

TOKİ Karabük Soğuksu başvuruları bugün sona eriyor!

2+1 ve 3+1 konutlara yer verilen TOKİ Karabük Soğuksu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Karabük Soğuksu TOKİ başvuruları başlıyor!

Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi 700 Konut Kentsel Yenileme Projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 2 Şubat 2018 olarak belirlendi.

İSO Odakule projesi Haberi

İSO Odakule projesi

Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası Odakule, yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) sahibi olduğu Odakule Binası’nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO’da kalacak olan Odakule’nin ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor. 



Yatırımcılar, ihale süreci ile ilgili bilgilere www.iso.org.tr/odakuleihale adresinden ulaşabilecek. İhaleye ilişkin belgelerin edinilebileceği Bilgi Odası’nın kapanışı ise 22 Kasım’da gerçekleşecek. Bu süreçte ihale hakkındaki sorular 15 Kasım’a kadar yanıtlanabilecek.



Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesi, aralık ayında gerçekleştirilecek.



Tarihi Yarımada manzaralı en yüksek bina…



Odakule, 19. yüzyıldan bu yana ticaret, sanat ve...