16 / 05 / 2024

iso ve ito seçim tarihi.

iso ve ito seçim tarihi.

Mobilyacılar MOBSAD önderliğinde 22 Mayıs'ta yapılacak İSO VE iTO seçimlerine hazırlanıyor...

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

İTO Başkanı Şekip Avdagiç'ten buz tutturan iddia: Kış mevsiminde yakıt ve gaz bulabilecek miyiz?

Küresel piyasada artan emtia fiyatları nedeniyle yakıt ve gaz sorununu gündeme getirdi. Kış mevsimi geldiğinde akaryakıt ve gaz tedariğinde yaşanabilecek sıkıntılara İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç,dikkat çekti.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aldemir ve Mustafa Yiğitoğlu ortaklığında kuruldu.

İSO 500 listesine demir ve çelik firmaları damga vurdu!

İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" sonuçları açıklandı. İşte listedeki demir ve çelik firmaları...

Tokat'a kaykay pisti inşa ediliyor!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Karşıyaka Spor Kompleksi içerisinde yer alan, 4 Kombineli ve TSE, ISO ve Avrupa standartlarına tam uygun kaykay pistinin yapımının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Reşitoğlu ve Süheyp Geşgin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Eyüp, İslambey Mahallesi, Halitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

İTO ve TOBB’un Eminönü’deki 3 alanı ihaleye çıkıyor!

İTO ve TOBB’un sahip olduğu Eminönü’deki 3 ayrı alan için ihaleye çıkıldı. İTO otoparkı, 100 yıllık Liman Han ve Güneş Han’ın toplam 4 bin 529 metrekarelik arsa alanında Yap-İşlet- Devret modeliyle otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi yapılacak.

TOBB İTO Sirkeci'de YİD modeliyle otel, iş ve kültür merkezi yapacak!

2006'da çalışmalarına başlanan ve 2010 yılında ihaleye çıkan TOBB İTO Sirkeci projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Son başvuru tarihinin 13 Nisan olarak belirlendiği projede otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi olacak...

Coşyiğitoğlu İnşaat ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Coşyiğitoğlu İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Özkan Özyiğit, Emre Coşar, Çetin Limanoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

İTO İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Çalıştayı 16-18 Ocak'ta!

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü'nün 2023 vizyonunu ortaya koymak ve sektörün sorunlarını tespit edip uygulanabilir çözüm önerileri geliştirerek, katma değerini artırmak adına kapsamlı bir çalışma yapılacak.

Ekrem Demirtaş: İTO ve Sicilya arasında ticaret köprüsü kurulacak!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ve Sicilya'nın Akdeniz'in iki işaret noktası olduğunu belirterek, "İlişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması fikrini prensipte destekliyoruz" dedi.

İSO Odakule ve Merkez Binasını 33 yıllığına devrediyor!

İstanbul Sanayi Odası Meclisi, 'Olağanüstü Meclis Toplantısı' ile bir araya gelerek halen faaliyet gösterdiği Odakule ve hizmet binalarının, İSO Yönetim Kurulu tarafından 33 yıllığına üst kullanım hakkının ihale yoluyla devredilmesini kabul etti.

iso ve ito seçim tarihi. Haberi

iso ve ito seçim tarihi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleri için her sektör çalışmalarını yürütürken mobilyacılar da iki alanda da  kendilerini temsil edecek isimleri belirlemek için titizlikle ilerliyor. Sektörün tabana hâkim derneği MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği) mobilyacılar için bu seçimlerde de tek adres olarak görülüyor. Aylardır yapılan sektör içi eğilim araştırmalarını da dikkate alarak çalışmalarına yön veren MOBSAD ekibi, 22 Mayıs Çarşamba günü yapılacak seçimleri bekliyor.


Seçimlerde sektörü en iyi temsil edecek isimleri belirleyip onları desteklemek olduğunu söyleyen MOBSAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Küçük,``Amacımız 2023 yılında dünyadaki en büyük 5 ihracatçı ülke içine sokacak, sektörün sorunlarını bıkmadan, yorulmadan dile getirecek nitelikli kadroları oluşturmak`` dedi. MOBSAD’ın mobilya sektörünün temsil edildiği TOBB, İSO, İTO başta olmak üzere tüm platformlarda pazarı...