15 / 05 / 2024

İsofis hizmetler şirketi

İsofis hizmetler şirketi

İsofis Kurumsal Hizmetler Limited Şirketi, Rafet Okurlar tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered yayımlamış olduğu son raporunda “kripto kışı”nın sona erdiğini belirtip, Bitcoin için 20 aylık tahminlerini de açıkladı. 

Sbf Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sbf Yapı Anonim Şirketi bugün KAdıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferat Yıldırhan ve Mtr Akaryakıt Yapı Turizm Entegre Hizmetler Otomot ortaklığında kuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğan Öztürk tarafından kuruldu.

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te Murat Sarı, Aysun Yılmaz ve Zehra Sarı Uluç ortaklığında kuruldu.

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayfer Turgut tarafından kuruldu.

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Fatih Öztel tarafından kuruldu.

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelebi tarafından kuruldu.

Planya İç Mimarlık Ve Tasarım Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Planya İç Mimarlık Ve Tasarım Hizmetler Limited Çekmeköy’de  250  bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demirci tarafından kuruldu.

İsofis hizmetler şirketi Haberi

İsofis hizmetler şirketi

İsofis Kurumsal Hizmetler Limited Şirketi, Rafet Okurlar tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.


İsofis Kurumsal Hizmetler Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve ev, apartman, işyeri, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart,otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  3- Her türlü gayrimenkul, her türlü oto, alım satımı ile komisyonculuğu...