09 / 05 / 2024

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelebi tarafından kuruldu.



Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelebi tarafından kuruldu.

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.) Şirket gerek yurtiçi gerekse yurt dışında hertürlü turizm faaliyetinde bulunabilir b.) Şirket Gerekli durumlarda her türlü otelcilik faaliyetinde bulunabilir c.) Şirket ihtiyaç halinde seyehat acentelikleri açma ve işletmede bulunabilir, d.) Şirket Gerekli durumlarda turizm faaliyetleri kapsamında kara ve hava yolu uçak bileti hizmetleri verebilir, e.) Şirket gerekli durumlarda hertürlü turizm tesisleri kurma ve hizmet verme alanlarında faaliyet gösterebilir, f.) Şirket gerekli duurmlarda oto alım satım ve araç kiralama hizmetleri verebili g.) Şirket gerekli durumlarda her türlü temizlik ve gıda ticareti yapabilir, h.) Şirket gerek kamu gezel özel hertürlü sağlık turizmi ile sağlık sosyal ve kültürel organizasyon faaliyetinde bulunabilir, ı.) Dağ turizmi, yayla turizmi, kara, hava sporu malzemelerinin ve araçlarının alım satımı, ithalat, ihracatını ve kiralamasını yapmak. i.) Ulusal ve uluslararası sanatsal organizasyonlar düzenlemek.bu alanlarda etkinliklerde bulunmak.resim heykel,seramik,fotoğraf,film,grafik,müzik ve el sanatları ile sanatsal ve bilimsel kapsamlı faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. j.) Turistik amaçlı bakır, pirinç, lületaşı, mermer, kristal, ağaç, fildişi, cam, melamin, kıymetli madenlerden üretilen her türlü hediyelik eşyanın alım, satımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak. k.) Dağ turizmi, yayla turizmi, kara, hava sporu malzemelerinin ve araçlarının alım satımı, ithalat, ihracatını ve kiralamasını yapmak. l.) Şirket gerekli durumlarda inşaat ve gayri menkul alım satım ve kiralama faaliyetinde bulunabilir


Geri Dön