20 / 05 / 2024

Tillo Turistik Hizmetler iletişim

Tillo Turistik Hizmetler iletişim

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelebi tarafından kuruldu.

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te Murat Sarı, Aysun Yılmaz ve Zehra Sarı Uluç ortaklığında kuruldu.

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayfer Turgut tarafından kuruldu.

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelebi tarafından kuruldu.

Uranus Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uranus Turistik Hizmetler Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umar Switat tarafından kuruldu.

Aya Turistik Hizmetler ve Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Turistik Hizmetler ve Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Akgün tarafından kuruldu. 

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Havva Yağcı tarafından kuruldu...

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Murat Delipoyraz tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münevver Çakır tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

LZG Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LZG Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Malkoç tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Globas İnşaat Gıda Elektronik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globas İnşaat Gıda Elektronik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, Altan Büyükyazıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi, Server Sokak'ta kuruldu.

Düzce Akçakoca'da turistik tesis inşaatı başladı!

Akçakoca Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile müstecire verilen turistik tesis inşaatı başladı. Başkan Cüneyt Yemenici, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Tillo Turistik Hizmetler iletişim Haberi

Tillo Turistik Hizmetler iletişim

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelebi tarafından kuruldu.

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.) Şirket gerek yurtiçi gerekse yurt dışında hertürlü turizm faaliyetinde bulunabilir b.) Şirket Gerekli durumlarda her türlü otelcilik faaliyetinde bulunabilir c.) Şirket ihtiyaç halinde seyehat acentelikleri açma ve işletmede bulunabilir, d.) Şirket Gerekli durumlarda turizm faaliyetleri kapsamında kara ve hava yolu uçak bileti hizmetleri verebilir, e.) Şirket gerekli durumlarda hertürlü turizm tesisleri kurma ve hizmet verme alanlarında faaliyet gösterebilir, f.) Şirket gerekli duurmlarda oto alım satım ve araç kiralama hizmetleri verebili g.) Şirket gerekli durumlarda her türlü temizlik ve gıda ticareti yapabilir, h.) Şirket gerek kamu gezel özel hertürlü sağlık turizmi ile...