25 / 07 / 2024

ispanya sol wave house

ispanya sol wave house

İspanya’da dünyanın ilk Twitter temalı oteli açıldı. Sosyal medya tutkunları arasında trend olması beklenen otelde konaklayam konuklar, hashtag’lerle yönlendiriliyor, Twitter hesabı üzerinden iletişim kurmak mümkün...

İspanya'da kira artışlarına ilk defa sınırlama getirildi!

İspanya'da azınlıktaki sol koalisyon hükümetinin hazırlamış olduğu ve ülke demokrasi tarihinde kira artışlarına sınırlama getiren ilk konut yasa tasarısı mecliste kabul edildi. 

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Selçuk Geçer doları olanlar için sağ gösterip sol vurdu! Tarih verdi rakam paylaştı! Bunu yapmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için her zaman yükselişlerin olacağına işaret ederken, bu sefer yaptığı açıklamada sağ gösterip sol vurdu. İşte Selçuk Geçer dolar tahmini.

İslam Memiş euronun fırlayacağı tarihi açıkladı! Sağ gösterip sol vurdu! Kimse gözlerine inanamadı! Acil bakın

Yatırımcılar altın ile ilgili açıklamalar beklerken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, sağ gösterip sol vurdu! Euronun yükseleceği tarigi açıkladı. Acil bakın...

Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın.

Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek

Son dakika altın fiyatlarındaki sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek!

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Erdem Uslaş ve Ali Çelik ortaklığında kuruldu.

Solı İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solı İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de Mehmet Duran Erkut  tarafından kuruldu.

Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...

BDDK kararından sonra 16 TL seviyelerine kadar düşen dolar yükselişe geçti Dolar resmen sağ gösterip sol vurdu. Kıyıda köşede 1 doları bile olan yatırımcılar dikkat! Dolar yükseliyor, işte son dakika dolar kuru 6 Temmuz 2022...

İspanya'da Katolik Kilisesi üzerine geçirdiği toplam 965 taşınmazı devlete iade ediyor!

İspanya'da Katolik Kilisesini temsil eden Piskoposlar Konferans, iktidardaki sol koalisyon hükümetle gerçekleştirdiği pazarlıklardan sonra mülkiyet hakkına sahip olduğu toplam 965 taşınmazı devlete geri iadeyi kabul etti.

Solıterra Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solıterra Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Belgin    Açıkalın, Fatih Kınık ve İsa Akkaya tarafından kuruldu.

Hola Sol Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hola Sol Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de Mehmet Karakuş, Lemi Aslan Baruh ve Erdal Akalın ortaklığında kuruldu. 

Ferit Şahenk İspanya'da 4 ünlü restoran satın aldı!

Mart 2012'de, yeme-içme sektöründe hizmet vermeye başlayan d.ream'i kuran Ferit Şahenk, mekana doymuyor! Türkiye'de neredeyse almadık mekan bırakmayan Şahenk, Avrupa'ya da el atıp dört yıllık süreçte pek çok dünya markasını satın almıştı.

ispanya sol wave house Haberi

ispanya sol wave house

İspanya’nın Mallorca kentinde dünyanın ilk Twitter temalı oteli açıldı. Twitter’ın yeni trendi olması beklenen Sol Wave House isimli otel, sanal ortamda sosyalleşmeyi gerçek yaşamda tecrübe etmek isteyen tatilcileri bekliyor. Konuklarını #hashtag tabelalarla yönlendiren ve eski tarz otel stilinin yerini almayı hedefleyen yeni nesil konaklamanın sunduğu ilginç tecrübelerin başında ise sanal topluluk #SocialWave geliyor. Otelde bulunan kablosuz ağdan giriş yapan konuklar, söz konusu hashtag’i kullanarak diğer müşterilerle iletişim kuruyor. Otelde kalanların kendi mobil ya da elektronik cihazlarıyla giriş yaptıkları sistemi kullanabilmek için ihtiyaç duyulan tek şey, bir Twitter hesabı.


Günün her saati isteklerinizi yerine getirmek ve diğer konuklarla iletişim kurmanıza yardımcı olmak için hazır bekleyen “Twitter Yardımcıları” da otelin sosyal ağının bir parçası. Her köşede konukların etkileşime geçmesini sağlayan bir sürpriz...