15 / 05 / 2024

İspanya'da ilk Twitter temalı otel hizmete açıldı!

İspanya'da ilk Twitter temalı otel hizmete açıldı!

İspanya’da dünyanın ilk Twitter temalı oteli açıldı. Sosyal medya tutkunları arasında trend olması beklenen otelde konaklayam konuklar, hashtag’lerle yönlendiriliyor, Twitter hesabı üzerinden iletişim kurmak mümkün...



İspanya’nın Mallorca kentinde dünyanın ilk Twitter temalı oteli açıldı. Twitter’ın yeni trendi olması beklenen Sol Wave House isimli otel, sanal ortamda sosyalleşmeyi gerçek yaşamda tecrübe etmek isteyen tatilcileri bekliyor. Konuklarını #hashtag tabelalarla yönlendiren ve eski tarz otel stilinin yerini almayı hedefleyen yeni nesil konaklamanın sunduğu ilginç tecrübelerin başında ise sanal topluluk #SocialWave geliyor. Otelde bulunan kablosuz ağdan giriş yapan konuklar, söz konusu hashtag’i kullanarak diğer müşterilerle iletişim kuruyor. Otelde kalanların kendi mobil ya da elektronik cihazlarıyla giriş yaptıkları sistemi kullanabilmek için ihtiyaç duyulan tek şey, bir Twitter hesabı.


Günün her saati isteklerinizi yerine getirmek ve diğer konuklarla iletişim kurmanıza yardımcı olmak için hazır bekleyen “Twitter Yardımcıları” da otelin sosyal ağının bir parçası. Her köşede konukların etkileşime geçmesini sağlayan bir sürpriz olduğunu söyleyen Sol Wave House’ın genel müdürü Gonzalo Echevarria, yaptıklarını “Sanal dünyanın büyümesiyle beraber ortaya çıkan ihtiyaçlarına cevap vermek” olarak gördüklerini söyledi.



Müşteriler sosyal gençler


Echevarria, otelde kalan müşteri profilinin, yeni tecrübeler yaşamak isteyen deneysel ve sosyal gençler olduğunu söyledi. Sol Wave House’ın bağlı bulunduğu Melia Hotels International, yayınladığı basın açıklamasında bu tatilin “eğlence, yeni arkadaşlıklar, sürprizler” garanti ettiğini söyledi. Konuklarını “flört etmeye, yarışmalara katılmaya, fotoğraf paylaşmaya” davet eden Sol Wave House müdürü Echevarria, sosyal medya tutkunlarına arzu ettikleri tatili sunabilmeyi amaçladıklarını söyledi.


Otelin sunduğu hizmetlerden bir diğeri de Twitter Parti Suitleri. Twitter temasında tasarlanan dört kişilik odalarda konuklar, içkilerini yudumlayarak partiler düzenleyebiliyor. Daha kalabalık bir organizasyon arzu edenler ise Twitter kullanıcılarına özel partilere katılabiliyor. Sol Wave House’un bir diğer özelliği ise sörfçü oteli olması.


Taraf Gazetesi


Geri Dön