02 / 07 / 2024

İspanyol Merdivenleri

İspanyol Merdivenleri

“Trinita dei Monti merdivenleri” olan kamuoyunda İspanyol Merdivenleri ismiyle bilinen tarihi basamaklardaki İtalyan mücevherat markası Bulgari’nin sponsorluğunda 11 aylık restorasyon çalışması sona erdi.

Baysaş, Fikirtepe'de 516 yapıyı dönüştürecek!

Habertürk'ün haberine göre Baysaş; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın riskli alan ilan etmesinin ardından, hazırlanan master plan çerçevesinde dönüşecek olan Fikirtepe'de proje gerçekleştireceği ada sayısını ikiye çıkardı.

Hatay'daki 90 yıllık binanın merdivenleri çöktü!

Hatay'da yıllar boyunca PTT hizmet binası olan tarihi binanın merdivenleri çöktü. Merdivenlerde kimsenin olmaması olası bir can kaybı yaşanmasını engelledi.

Hatay'da tarihi PTT binasının merdivenleri çöktü!

Hatay'da Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olarak kullanılan tarihi taş binanın merdivenleri çöktün meydana geldi...

Eminönü'ndeki Valide Han'ın merdivenleri yıkıldı!

Fatih Belediyesi’ne ait ekipler dün sabaha karşı Eminönü'ndeki Valide Han'a gelerek çatıya çıkılan merdivenleri yıktı.

İspanyol Merdivenleri 11 ay sonra yeniden açılıyor!

Roma’daki tarihi ve turistik mekanları restore ettirip, açma geleneğine bugün bir yenisi daha eklendi. Roma'daki tarihi İspanyol Merdivenleri, yaklaşık 1 yıllık restorasyonun ardından bugün açılacak.

Roma Trinita dei Monti merdivenleri yeniden açıldı!

“Trinita dei Monti merdivenleri” olan kamuoyunda İspanyol Merdivenleri ismiyle bilinen tarihi basamaklardaki İtalyan mücevherat markası Bulgari’nin sponsorluğunda 11 aylık restorasyon çalışması sona erdi.

Yangın merdivenleri TAKS’a ve KAKS’a (Emsal) dahil midir?

Tüm yapıların yangın veya diğer acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılması gerekiyor. Peki, yangın merdivenleri TAKS’a ve KAKS’a (Emsal) dahil midir?

Cihangir'in merdivenleri yenileniyor!

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir merdivenlerinin yenileneceği müjdesini verdi. İstişareler sonucu projelendirilen Salıpazarı yokuşu merdivenleri, renkli dokusu korunarak yeniden vatandaşların hizmetine sunulacak.

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Yangın merdivenleri, özellikle çok katlı yapılarda meydana gelebilecek olumsuz bir durumda içerideki insanlarının bu durumdan kurtulmasını sağlayan yapılar olarak tanımlanıyor.Peki, apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Tümosan milli hızlı tren ihalesine katılacak!

İspanyol tren üreticisi Talgo ile ortak yüksek hızlı tren (YHT) üretmek üzere mutabakat zaptı imzalayan traktör ve motor üreticisi Tümosan, 10 yıl içinde yaklaşık 3 milyar euro bütçeli milli hızlı tren ihalesine katılmak için çalışmalar yürütüyor...

Akasya Yapı'dan iddialı proje!

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye'de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor.

Imaginarium Metro Garden AVM'de mağaza açtı!

İzmir İspanyol marka Imaginarium, Türkiye'deki büyüme planını açıkladı. Oyun konseptinin bilgi ve öğrenme şekli olarak gelişmesine yönelik oyuncak mağazaları zinciri Imaginarium, İstanbul'daki 14. mağazasını açtı..

Bandırma Belediyesi şehirdeki merdivenleri yeniliyor!

Bandırma Belediyesi, şehirdeki merdivenlerin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül TOKİ ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkın kullanımına sunuldu.

Garanti Bankası İspanyolların mı oluyor?

Doğuş Holding ve İspanyol bankası BBVA bankanın yüzde 14.89'unun BBVA tarafından alınması için görüşmeler yürüttüklerini açıklarken, BBVA anlaşma olması halinde hisseler için çağrı yapmasının gerekmeyeceğini belirtti.

İspanyol Merdivenleri Haberi

İspanyol Merdivenleri
Roma'nın tarihi ve turistik mekanlarından asıl adı “Trinita dei Monti merpenleri” olan kamuoyunda İspanyol Merpenleri ismiyle bilinen tarihi basamaklardaki İtalyan mücevherat markası Bulgari’nin sponsorluğunda 11 aylık restorasyon çalışması sona erdi. Yarın yeniden halka açılacak İspanyol Merpenleri’nde açılış öncesinde bir basın toplantısı...