06 / 05 / 2024

ispark Akıllı Bisiklet Projesi

ispark Akıllı Bisiklet Projesi

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik yaptığı açıklamada "Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak. Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız" dedi

A101 16 Şubat kataloğunu yayınladı! Volta Elektrikli Bisiklet, akıllı telefon, SmartTV...16 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101 Market'in 16 Şubat 2023 indirimli Aldın Aldın kataloğu açıklandı. A101'de bir birinden eşsiz ürün indirimli fiyatlarla satılıyor. Katalogda Volta Elektrikli Bisiklet, akıllı telefon, SmartTV gibi ürünler yer aldı. İşte A101 kataloğu 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

İSPARK'tan yeni bisiklet yolları!

İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak "Kadıköy-Kartal" sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını Nisan'da açacak.

Kocaeli Akıllı Bisiklet İstasyonları bakıma alınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından da İzmitliler tarafından çok sevilen Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) ’in Akıllı Bisikletleri bakım ve onarıma alınmaya başlandı.

Kocaeli'de 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi. KOBİS mevcut 12 istasyonuna 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu daha ekleniyor

Eskişehir Tepebaşı’na Akıllı Şehir kuruluyor!

Tepebaşı Belediyesi, AB destekli Akıllı Şehir Projesi ile ilçede ısı pompası sistemleri ve 150 kilovatlık güneş enerjisi santrali kuracak. 6,2 kilometrelik bisiklet yolunda 50’si elektrikli, 150 bisiklet halkın hizmetine sunulacak

Manisa Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri uygulanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Expo 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. Manisa'da Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri'nin uygulanacağını belirtti.

Kocaeli için yeni Akıllı Bisiklet İstasyonları yapılacak!

Hayata geçmesi üzerinden kısa bir süre geçen Akıllı Bisiklet Sistemi’nde, 45 bin 737 kişi Akıllı Bisiklet kullanarak sistemden yararlandı. 3 bin 147 kişi KOBİS üye kartı alırken, 1.918 kişi Kent Kartla Akıllı Bisiklet kullandı.

İzmit'te 15 noktada akıllı bisiklet istasyonuna 120 bisiklet yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamındaki akıllı bisikletleri bugün yola koyuldu. İzmit’te 15 ayrı noktada akıllı bisiklet istasyonuna 120 akıllı bisiklet yerleştirildi.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

ispark Akıllı Bisiklet Projesi Haberi

ispark Akıllı Bisiklet Projesi


Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi bisiklet yollarını yaygınlaştırırken, İSPARK vasıtasıyla da ulaşıma alternatif model, Akıllı Bisiklet Projesi'ni hayata geçiriyor.


Kadıköy-Kartal arasında on istasyonla hizmet veren projeye, yeni noktaların eklenmesi için çalışmalar tamamlandı. 


İSPARK, Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ve İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Tarihi Yarımada'da uygulanmak üzere Akıllı Bisiklet Projesi hazırladı.



Proje, bir yıl içinde hayata geçecek. İlk etapta Sultanahmet, Topkapı Sarayı önü, Gülhane Parkı ve Eminönü olmak üzere 4 istasyonla hizmete başlayacak uygulama, bu güzergahta yayalaştırma projesi kapsamında genişletilecek.


Tarihi Yarımada'da belli noktaların araç trafiğine kapatılmasıyla birlikte hattın Beyazıt, Vezneciler, Süleymaniye ve belirlenecek diğer alanlarda yaygınlaştırılması hedefleniyor.


- Sırada Zeytinburnu-Eminönü hattı bulunuyor


Uygulama, Zeytinburnu-Eminönü arasındaki 12 kilometrelik hatta da hayata geçirilecek.


Zeytinburnu-Eminönü...