12 / 05 / 2024

ispark yol üstü parkları

ispark yol üstü parkları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar doğrultusunda, İSPARK’ın kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkları, 15 Ekim (Salı) ve 16 Ekim (Çarşamba) günü ücretsiz, kapalı ve açık otoparklar ise ücretli olacak...

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

Bolu'da tartışmalara neden olan inşaat mühürlendi!

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Ankara'da AVM'lere yoğun talep var!

AVM’lerin sayısının 40’lara ulaştığı Ankara’da, vatandaşlar AVM’lerde yaptıkları alışverişleri, yol üstü mağazalara oranla daha güvenilir buluyor.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

Kemeraltı sakinleri yeni yol istiyor!

Türkiye'nin en büyük açık hava alışveriş merkezi olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yol çilesi bitmiyor. Çankaya 1360 sokak girişindeki tarihi çarşıdaki altyapı çalışmaları sırasında kazılan yolların üstü kapatıldı ancak yollar 2 aydır düzeltilmedi.

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

NG Grup Sapanca'da AVM açacak!

Porselen, seramik, makine, otelcilik ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren NG Grubu, Sapanca'dan Antalya'ya uzanan yol üstü arazilerinde alışveriş merkezleri açacak. NG Hotels İcra Kurulu Başkam Hediye Güral Gür AVM zincirinde ilk adımı Sapanca'da attıklarını belirtti.

ispark yol üstü parkları Haberi

ispark yol üstü parkları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi İSPARK’a ait yol üstü otoparklar, Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günü ücretsiz hizmet verecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar doğrultusunda, İSPARK’ın kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkları, 15 Ekim (Salı)  ve 16 Ekim  (Çarşamba) günü ücretsiz, kapalı ve açık otoparklar ise ücretli olacak.


İBB tarafından yapılan açıklamada; ücretsiz otopark uygulaması yapılan özel günlerde, bazı noktalarda yetkisiz ve kurumla bağlantısı olmayan kişilerin istismar ederek para talebinde bulunduğu, vatandaşların bunlara itibar etmeyerek yol üstü otoparklarda bayramın ilk iki günü ücret ödemeyecekleri belirtildi.


Açıklamada, bayram boyunca İstanbulluların her türlü şikâyetlerinde İSPARK’a "0212 274 20 20" numaralı hizmet hattından ulaşılabileceği...