02 / 05 / 2024

ısparta 2015 konut projeleri

ısparta 2015 konut projeleri

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO) Başkan Yardımcısı Metin Çelik, ilde belediyenin öncülüğünde yerli müteahhitlerin ortak girişimiyle, dar gelirli vatandaşlar için ucuz konut üretilebileceğini söyledi.

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Isparta 250 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Isparta 124 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler'de 124 adet konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta 1002 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Çünür'de 1002 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 18 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Isparta 1002 konut ihalesi 10 Mayıs'ta!

Isparta İli, Merkez İlçesi Çünür Mahallesi 1002 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Isparta 94 konut ihalesi bugün!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta 53 konut ihalesi 25 Haziran'da!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta 53 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta 469 konut ihalesi yarın!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 469 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Isparta 377 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Atabey İlçesi Atabey mah. 377 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Isparta'da konut satışları düştü!

2017 Nisan ayı Konut İstatistiklerine göre İsparta'da 387 konut satıldı.Isparta'da 2017 Mart ayında ise 536 konut satılmıştı.

Isparta'da konut sorunu var!

Isparta Milletvekili Bilgiç, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Isparta'da konut sorunu olduğunu söyleyen Billgiç, 13 milyon TL'lik Gölcük Projesi'nin ihaleye çıkacağını müjdeledi.

ısparta 2015 konut projeleri Haberi

ısparta 2015 konut projeleri

Isparta’da emekli ve dar gelirliler için ucuz konut üretilmesi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO) Başkan Yardımcısı Metin Çelik, ilde belediyenin öncülüğünde yerli müteahhitlerin ortak girişimiyle, dar gelirli vatandaşlar için ucuz konut üretilebileceğini söyledi.


AK Parti Milletvekillerinin girişimi ve Vali Vahdettin Özkan’ın takibiyle TOKİ aracılığıyla toplu konut projesi üretilmesi için çalışmalar sürüyor. İktidar vekilleri, talebin çok fazla olduğuna dikkat çekerken, talebe yanıt verilebilmesi için belediyenin işin bir tarafından tutmasını talep ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, ucuz konutu TOKİ’den daha iyi yapacaklarını ancak ucuz konut yapacak arsa bulamadıklarını belirtiyor. Türkiye Emekliler Derneği’nin girişmeleriyle, derneğe 4 bin 500 talep formu ulaştı.


YERLİ MÜTEAHHİTLER YAPSIN

Belediye’nin bu konuda öncülük edebileceğini belirten ITSO Başkan Yardımcısı Çelik, "Isparta’da daha önce bunun örneği verildi....