27 / 07 / 2024

Isparta araç park yasakları

Isparta araç park yasakları

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi otoparkındaki çalışmaların devam ettiğini ve sembolik bir rakam karşılığında halkın kullanımına açacaklarını belirtti.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Araç sahiplerine kötü haber! Araç çekme ücretlerine yüzde 60 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da park yasağı nedeniyle araç çekme ücretine yüzde 60 zam geldi. Söz konusu ücretler 250 TL'den 400 TL'ye çıktı.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Sitelerde ortak alan işgaline karşı ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Binamızın altında, market mağazası var. Yetkililer, girişin önünü araç parkı, deponun önünü malları indirmek için park haline getirmek istiyor. Dubalar koyuyorlar. Site olarak bunların kaldırılmasını istiyoruz. Haklılık payı nedir?' sorusunu yanıtladı.

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Kat malikleri için otopark kullanımı!

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartmanımızda 8 daire, 6 adet araç park yeri var. 6 daire kendine yer seçmiş oraya park ediyor iki daire açıkta kalıyor. Ortak yer olarak kullanılan park yerinde nasıl bir çözüm bulabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: farklı sektörlerin buluşma noktası!

Ticari alanların tamamının yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde inşa edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta yapılacak..

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları kredi ile satılabilecek!

Borsa İstanbul'da işlem gören TOKİ Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları sermaye piyasası araçlarının kredili alım işlemlerine konu olabilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nin otopark alanı kiralanıyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 25 bin 303 metrekare boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi yapılacak.

Isparta araç park yasakları Haberi

Isparta araç park yasakları

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde (ITKM) bulunan 1700 araçlık otopark hizmete giriyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ITKM otoparkındaki çalışmaların devam ettiğini ve sembolik bir rakam karşılığında halkın kullanımına açacaklarını kaydetti. Başkan Günaydın, ITKM otoparkının da açılmasıyla birlikte caddelerdeki park yasaklarının geleceğini, bisiklet yollarının faaliyete geçeceğini söyledi. 



Isparta Belediyesi, şu ana kadar belediye önü ve altındaki yer altı otoparklarını vatandaşların kullanımına sembolik rakamlarla sunarken, yine Çelebiler Otoparkı da tamamlanma aşamasına getirildi. Bunun yanında Valilik arkasındaki yer altı 2 katlı otoparkın yenilenmesi çalışmaları da devam ediyor. Bunun yanında Cumhuriyet Caddesi’nin arka bölümüne yapılması planlanan otoparkta 10 ay gibi bir sürede bitirilecek. 



Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, otoparklar, araç park yasakları, bisiklet yolları ve şehir süsleme sanatına...