05 / 05 / 2024

Isparta Atabey konut projesi

Isparta Atabey konut projesi

Isparta'da dar ve orta gelirli vatandaşların ev alması fiyatların giderek artması nedeniyle hayal olunca Atabey Belediyesi, Isparta'dan bir inşaat firması ile birlikte sosyal konut üretme kararı aldı.

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

O ilde konut fiyatları İstanbul'la yarışır hale geldi! Ev sahibi olmak hayal oluyor...

Konut fiyatlarındaki artış İstanbul başta olmak üzere tüm illerde hissedilmeye başladı. Isparta'da geçen sene 130 metrekarelik daireler 2 milyon ile 2,5 milyona satılırken bu sene adeta fırladı.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

O ilde 7 adet konut imarlı arsa satılıyor! Metrekaresi 1.100 TL'ye! 

Isparta Gönen Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Dönen ilçesi, Kasap Mahallesi'nde yer alan 7 adet konut imarlı arsayı metrekaresi 1.100 TL'ye satıyor. Peki Isparta Gönen'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? 

TOKİ Isparta projesinde Nisan 2023 müjdesi geldi! 124 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta 2023 projesi için Nisan 2023 müjdesi geldi.

TOKİ Isparta projesiyle 250 konut ve 4 dükkan geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesiyle 250 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Isparta Senirkent'te kaç adet konut yapacak?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki,  TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek? TOKİ Isparta'da kaç konut inşa edecek?

TOKİ Isparta Keçiborlu'ya 150 adet konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları netleşti. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Isparta Atabey'de 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları yayımlandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Isparta Aksu'da 100 konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta hangi ilçelerde inşa edilecek?

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Isparta Atabey konut projesi Haberi

Isparta Atabey konut projesi

Isparta'da dar ve orta gelirli vatandaşların ev alması fiyatların giderek artması nedeniyle hayal olunca Atabey Belediyesi, Isparta'dan bir inşaat firması ile birlikte sosyal konut üretme kararı aldı.  

Atabey'de üretilecek sosyal konutlara oluşacak ilgiliyi belirlemek için anket çalışması başlayan Atabey Belediyesinin yoğun ilgi olduğu belirtiliyor. 


İsparta'da inşaat maliyetlerinde en büyük paya sahip olan arsa konusundaki sıkıntılar il merkezinde satılık ev fiyatlarını 200 bin TL'nin üzerine çıkardı. Hatta yeni yapılan binalarda ev fiyatları 400-500 bin TL bandına kadar çıkıyor. Kat karşılığı oranlarının yüzde 50'ye kadar ulaşması ve yeni imar alanlarının konut fiyatlarında ki artışı engelleyememesi üzerine Isparta il merkezine en yakın ilçe olan Atabey'de belediyenin sosyal konut üretme projesi geliştirmesine sebep oldu. 


Atabey'de AK Partili Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Isparta'da ev sahibi olması mümkün...