03 / 05 / 2024

Isparta Belediyesi otopark

Isparta Belediyesi otopark

Isparta Belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye tarafından projesi hazırlanan otoparkın şehirde park sorununun ortadan kaldırılacağını belirtti

Isparta Belediyesi otopark çalışmalarını ihaleye çıkarıyor!

Isparta Belediyesi'nin başlattığı otopark çalışmaları devam ediyor. Belediye önü yer altı otoparkı çalışmaları devam ederken, buna ilaveten Halı Sarayı altı otopark yenileme çalışmaları da start aldı.

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Isparta'da yol ortasında kalan ev yıkıldı!

Isparta Belediyesi Hisar Mahallesi'nde tamamı yolda kalan ve trafik güvenliğini zora sokan 211 metrekarelik müstakil evin yıkımı gerçekleşti.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Isparta Belediyesi otopark Haberi

Isparta Belediyesi otopark

Isparta Belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye tarafından projesi hazırlanan otoparkın çok fonksiyonlu olarak düşünüldüğünü ve otopark ile şehirde park sorununun ortadan kaldırılacağını belirtti. Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereğince yeni yapılan konutlarda otopark zorunluluğunun da getirildiğini belirten Başkan Günaydın, “Belediye olarak inşasına devam ettiğimiz otopark, tüm normlara uygun yapılıyor. Depreme dayanıklı yapılıyor. Otopark içerisinde 8 metre uzunluğunda yollar bulunuyor" dedi.


Belediye önü yer altı otoparkı ile 189 araç kapasitesine çıkarılan, yenileme ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği Halı Sarayı altında bulunan otoparkta da çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Günaydın, üçüncü otoparkın ise Çelebiler Mahallesi’nde yapılacağını söyledi.

Isparta’da altyapının tamamlandığını ve bunun ardından da yer...