06 / 05 / 2024

Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi

Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi

'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi'nin 6 Mart'ta yapılan ihalesini Atlas İnşaat kazandı. Merkezin yaklaşık maliyeti 96 milyon 548 bin 889 lira 13 kuruş olarak açıklandı.

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Isparta'da yol ortasında kalan ev yıkıldı!

Isparta Belediyesi Hisar Mahallesi'nde tamamı yolda kalan ve trafik güvenliğini zora sokan 211 metrekarelik müstakil evin yıkımı gerçekleşti.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Temel Atma törenini gerçekleştirdi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi Haberi

Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Mahallesi sınırları içinde yaptırılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Yaşam Merkezi ihalesini Atlas İnşaat'ın kazandığını açıkladı. 

Yaklaşık 5 yıldır İsparta gündemini meşgul eden ve daha önce iki defa ertelenen Yeni Otogar yapımı konusundaki ihale geçtiğimiz Pazartesi günü yapılmıştı. 5 Şirketin katıldığı ihalede, 4 şirket yaklaşık maliyetin üzerinde teklif sunarken, bir tanesi maliyetin altında teklif vermişti. Yaklaşık bir hafta söz konusu ihale üzerinde çalışan Belediye ihale Komisyonu ihaleyi sonuçlandırdı ve ihaleyi en düşük teklifi veren Atlas İnşaat kazandı. 


İHALEYE 5 ŞİRKET KATILDI 

Bilindiği gibi; Tam ismi 'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi' olan proje için 6 Mart 2017 tarihinde ihale yapıldı. Belediye Encümen Salonundaki ihaleye; Atlas İnşaat, Arıkan İnşaat - Akarlar İnşaat iş ortaklığı, Ensa...