06 / 05 / 2024

Isparta Gülistan kentsel dönüşüm

Isparta Gülistan kentsel dönüşüm

Isparta'nın kentsel dönüşüm yüzü Gülistan Mahallesi'nde 2 yeni proje daha hayat bulacak. 80 dairelik belediye evlerinin yerine 180 daire, 30 dairelik işçi evlerinin yerine de 72 dairelik yeni konutlar inşa edilecek.

Isparta Gülistan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Emre Mahallesi'nde 30 dairelik Park Manzara Evleri inşaatını tamamlayan Gündüz İnşaat, kentsel dönüşüm yaşayan Gülistan'da 40 yıl önce yapılan Maliyeciler Sitesi'ni yıkıp, yerine daha modern ve dayanıklı evler yapacak.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

İzmir Gültepe kentsel dönüşüm planları yargıya taşınıyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Konak Belediyesi tarafından hazırlanan ve kamuoyunda Gültepe Planları olarak bilinen kentsel dönüşüm planının iptali için dava açılacağını belirtti.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm payı eleştirisi!

2018 yılında raylı sistemlere ayrılan bütçenin, 2021 yılında düşürülmesine dikkati çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüme ayrılan payın da azaldığını belirtti.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Isparta Gülistan kentsel dönüşüm Haberi

Isparta Gülistan kentsel dönüşüm

Isparta'nın kentsel dönüşüm yüzü Gülistan Mahallesi'nde 2 yeni proje daha hayat bulacak. 


80 dairelik belediye evlerinin yerine 180 daire, 30 dairelik işçi evlerinin yerine de 72 dairelik yeni konutlar inşa edilecek. İsparta'nın ilk toplu yaşam kentsel dönüşüm bölgesi Gülistan Mahallesi'nde yeni projeler gün yüzüne çıkmaya başladı. 6 sitede kentsel dönüşümün başladığı Gülistan'da 2 yeni proje daha hayat bulacak. 


İsparta'da uzun süredir müeahhitlik sektöründe faaliyet gösteren Behiç İnşaat, Gülistan'da Belediye evleri ve İşçi evleri siteleri ile anlaşma yaptı. 80 dairelik Belediye evleri yıkıldıktan sonra yerine 180 daire, 30 dairelik İşçi evleri de yıkılarak yerine 72 daire yapılacak. Risk Kentsel Dönüşüm Merkezi ile çalışan Behiç İnşaat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan risk raporlarının onaylanmasından sonra binaların yıkımına başlayacak. Bürokratik sürecin tamamlanmasından sonra da yaşam...