07 / 05 / 2024

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

Nüfus seviyesi artan yaşlılar bakım evlerine yerleşiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin, Türkiye’de yaşlı nüfusun artmasıyla büyük öneme sahip olan Yaşlı Bakım Merkezlerini değerlendirdi. Şahin, ''Markalaşmanın henüz yaygınlaşmadığı sektörün Türkiye’deki gelişimi devam etmektedir” diye konuştu.

Büyükçekmece'de boş konutlara nüfus kaydı yapan memur tutuklandı!

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na yapılan şikayet üzerine, boş konutlara nüfus kaydı yaptığı tespit edilen nüfus müdürlüğünde görevli bir personel tutuklandı.

Türkiye bölgesel havacılığın merkezi olabilir!

Türkiye’nin coğrafi büyüklüğü, konumu ve nüfus dağılımı birlikte değerlendirildiğinde homojen nitelikte ciddi bir havalimanı yapılanmasına gidildiğini söylemek mümkün. 

Lüks konut canlılığını koruyor!

Kayseri, Türkiye'de gayrimenkul hareketliliğinin en fazla yaşandığı şehirlerin başında geliyor. Bunun en önemli nedenleri arasında nüfus artış hızı, göç alması, artan alım gücü ve yatırımların fazlalığı bulunuyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları devam eden kentte, 2008 yılından itibaren konut satışların

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehirlerdeki kırsal nüfus belirlenmeli!

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, ''Sayıları 30'a çıkarılan büyükşehir belediyelerindeki tüm köy ve beldelerdeki yaşam koşullarında bir değişiklik olmamıştır. Hala kırsaldır. Hala tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadırlar. Nüfus, kentli nüfus değildir.'' dedi.

Türkiye'de kentsel dönüşüme dahil olan nüfus sayısı 2 milyona ulaştı!

Türkiye ’ yi depreme karşı sağlam binalarla donatmak amacıyla yaklaşık iki yıl önce başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarına dahil olan nüfus sayısı 2 milyonu buldu.

Sivas, yaşlı nüfus için model olabilir!

Türkiye'nin nüfusunun 10 yıllık sürede daha da yaşlanacağını ifade eden İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye'nin yaşlı nüfusu nasıl yöneteceğini belirlemesi gerektiğini söyledi.

Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü'ne yeni bina yapılacak!

Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü'ne yapılacak yeni binanın inşaat işini Hacettepe Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 30 Eylül saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Haberi

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkeye taşınması yeni bir bina yapılacak. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri kimlik, adres beyannamesi, ehliyet, pasaport ve vatandaşlık gibi işlemleri de bünyesine alarak hizmet ağını genişletti. Hizmet alanının genişlemesiyle günlük işlem adedi de artan müdürlüğün Isparta'da bulunan mevcut fiziki alanları yetersiz geliyor. Vali Ömer Seymenoğlu vatandaşların daha kaliteli ve modern hizmet alabilmesi için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne bağımsız bir yerleşke yapılması için gerekli çalışmalara başladıklarını açıkladı. Girişimlerin ardından Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi'nin hemen yanı başındaki arazide müdürlük yerleşkesinin yapılması için gerekli izinler alındı. Yakın bir zamanda İl Özel İdaresince ihalesi yapılacak olan inşaatın en kısa zamanda başlayarak vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. 

Vali Ömer Seymenoğlu, projenin detaylarıyla ilgili görüşmelerde bulunmak amacıyla İl Özel İdaresi...