24 / 07 / 2024

Isparta imar kat planları

Isparta imar kat planları

Isparta Belediye Meclisi Haziran ayı oturumlarının sonuncusunu dün gerçekleştirdi. 9 gündem maddesiyle toplanan mecliste önemli kararlar alındı.

Medipol'ün Esenler’deki binasını imar planına aykırı şekilde üç kat yükselttiği iddia edildi!

Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol'ün, İstanbul Esenler’deki hastane binasını imar planına aykırı şekilde üç kat yükselttiği iddia edildi. Söz konusu binanın imar planına göre en fazla altı kat yüksekliğinde olması gerekli.

Bu ilde 24 ay taksitle 6 kat imar izinli arsa fırsatı! Satın alan hemen konutunu dikecek!

Türkiye'de konut arz talep dengesinde sorunlar devam ederken Konya Büyükşehir Belediyesi bir bölgeye 6 kat imar izni verdi. Bölgedeki arsa fiyatları 67 milyon ile 93 milyon arasında değişiyor. Ayrıca bu arsalarda  24 ay taksit imkanı bulunuyor...

Kanal İstanbul’daki arsalara 15 kat imar izni çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İstanbul’a yine ihanet” ediliyor dedi ve ekledi: “Parsellerdeki hissedarların adları gizlendi. Bazı bölgelerden arsa alan bazı kişilere projede 15 kat imar izni verildi” dedi.

Güngören'de komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verilecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Güngören Belediyesi, komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verecek.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

İmar affı ile kat mülkiyetine geçilebilir mi?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''imar affı ve kat mülkiyeti'' hakkında sorduğu soruyu yanıtladı...

İmar barışı zemin kat kattan sayılır mı?

İmar barışı başvuru formunda bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde girilmesi gerekiyor. Başvuru sırasında en çok yapılan hatalardan biri de kat hesaplaması oluyor. Peki, imar barışı zemin kat kattan sayılır mı?

İmar barışında fazla kat beyan edildiyse ne olacak?

İmar barışına e-devlet üzerinden müracaat edenler yanlışlıkla fazla kat beyan edebiliyor. Peki, imar barışında fazla kat beyan edildiyse ne olacak?

İmar barışında bodrum kat sayılır mı?

İmar barışı başvuru sürecinde, kimi binada yer alan bodrum katlar, yapının kat hesaplamasında şaşırtıcı olabiliyor. Peki, imar barışında bodrum kat sayılır mı, sayılmaz mı?

İmar barışından kat mülkiyetine geçiş!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan malikler, ayrıca bu yapıları için kat mülkiyeti de tesis ettirerek tapu alabiliyor. Peki, imar barışından kat mülkiyetine geçiş nasıl oluyor?

İmar barışı kat mülkiyeti nasıl alınacak?

İmar barışına başvurularak imar mevzuatına aykırı yapılara kat mülkiyeti alınabiliyor. Peki, imar barışı kat mülkiyeti nasıl alınacak?

Kat irtifakı olanlar imar barışına başvurabilir mi?

Kat irtifakı olanlar imar barışına başvurabilir mi? İmar barışı kapsamında kat irtifakından kat mülkiyetine geçilebilir mi?

Isparta imar kat planları Haberi

Isparta imar kat planları

Isparta Belediye Meclisi Haziran ayı oturumlarının sonuncusunu dün gerçekleştirdi. 9 gündem maddesiyle toplanan mecliste önemli kararlar alındı.  Meclis toplantısında revizyon kararı alınan Fatih, Zafer ve Muzaffer Türkeş Mahallelerinin devamı için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 imar planları uzunca görüşüldü.


GÜLBOY: 7 KAT İZNİ VERİLDİ

İmar Komisyonu Başkanı Süleyman Gülboy, komisyon raporunu okudu. Gülboy, “Revizyon kararı alınmış olan Fatih, Zafer ve Muzaffer Türkeş Mahalleleri’nin devamı için hazırlanan 1/5000 nazım ve 1/1000 Uygulamalı İmar Planları yapılaşma koşullarını emsal 1 ve 7 kat onaylanması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” dedi.


DAL: YOLLARI DAHA DA GENİŞLETELİM

Söz alan AK Partili Meclis Üyesi Kadir Dal, buradaki yolların daha da genişletilmesini talep etti. Dal, “Oradan üniversiteye gidecek bir yol var. Oranın daha da genişletilmesini istiyoruz.  Gülistan’ın nüfusu da artacak. Zaten Gölcük yolu...