04 / 05 / 2024

Isparta Karaağaç millet bahçesi ihalesi

Isparta Karaağaç millet bahçesi ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ 327 ucuz konutu satışa çıkarıyor! Başvurular yarın başlıyor! 370 bin TL'ye 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nde yer alan 327 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kırklareli Karakaş'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Isparta Karaağaç millet bahçesi ihalesi Haberi

Isparta Karaağaç millet bahçesi ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; millet bahçesi projesi kapsamında çocuk oyun alanları, kaykay pisti, koşu, yürüyüş alanları gibi sosyal donatılar yapılacak.

Projede 704 ağaç bulunacak ve yeşil alanlara yer verilecek. Projede ayrıca, 6 engelli olacak şekilde 62 araç kapasiteli açık otopark bulunuyor. 

Aromatik bahçeler olacak

Millet bahçesi yeşilin her tonuna sahip olup; bitki ve peyzajı ile Isparta’ya yeni bir soluk katacak. Yeşili, aromatik bahçesi, dinlenme ve piknik alanlarıyla vatandaşlar doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşturulacak.

TOKİ'den kimler konut...