02 / 05 / 2024

ısparta kobnut fiyatları

ısparta kobnut fiyatları

Biz üniversitemize ne kadar değer veriyoruz. Yüksek ev kiraları, yüksek yurt fiyatları, sağlıksız sosyal alanlar. Öğrencilerimize ve şehir markamıza rezil ediyoruz. Belediye Başkanımız 3 bin TL kira vererek çocuğunu okutabilir.

Isparta'da kira fiyatları düştü!

Konut fiyatları Nisan ayında yüzde 1,22 arttı. Isparta'da ise kira oranları en düşük il oldu. Konur fiyatları en çok Bursa'da artış gösterdi.

Isparta'da ev fiyatları arttı, kiralar uçuyor!

Son 3 yılda emlak fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Yatırım uzmanları gayrimenkul almak için uygun zaman diyor ama ona rağmen emlak ve kira fiyatlarındaki artışın önüne geçilemiyor.

Isparta'da konut fiyatları artıyor!

Isparta'da konut fiyatları her geçen gün yükselirken, buna bağlı olarak da merkez ilçe nüfusunda da artış yaşanıyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik, bu sorunun çözümü için önerilerde bulundu.

Isparta'da arsa sıkıntısı konut fiyatlarına yansıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye imkanlarıyla Isparta’da ucuz konut yatırımı yapmanın sinyalini verdi. Günaydın, bölgede arsa sıkıntısının konut fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Isparta'da 100 hektar alan yeni gelişim alanı ilan ediliyor!

Isparta'da ev fiyatlarının artması nedeniyle İsparta Belediyesi tıpkı Çünür'de olduğu gibi Deregümü ovasını da içine alan 100 hektarlık imar planındaki alanda 18 uygulaması yapacak.

Isparta'da konut fiyatları ne kadar yükseldi?

Türkiye İstatistik Kurumu Ekim ayı konut satış istatistiklerinin sonuçlarını yayımladı. Buna göre Isparta'da ekonominin lokomotifi yine inşaat sektörü. Konut fiyatları yükselmeye devam ederken, üretilen konutlar alıcı bulmayı da sürdürüyor.

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

Isparta'da öğrenciler için konut fiyatları düşmeli!

Biz üniversitemize ne kadar değer veriyoruz. Yüksek ev kiraları, yüksek yurt fiyatları, sağlıksız sosyal alanlar. Öğrencilerimize ve şehir markamıza rezil ediyoruz. Belediye Başkanımız 3 bin TL kira vererek çocuğunu okutabilir.

Isparta'nın ilçesinde arsa fiyatları 5'e katlandı!

Ankara Etimesgut'daki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Isparta'ya taşınması kararının ardından bölgede arsa fiyatlarında önemli derecede artış yaşanıyor

Emlak fiyatları artacak mı?

HaberTürk Gazetesi'nden Yiğit Bulut, bugünkü köşesinde "Emlak fiyatları 'artacak' ama bu hatalara dikkat" başlıklı yazı yazdı

Hırvatistan'da emlak fiyatları düşmeye devam ediyor

Hırvatistan'da emlak piyasasında fiyatlar son dört aydan bu yana düşüşünü sürdürüyor

İngiltere'de ev fiyatlarındaki düşüş yatırım fırsatı oldu

Taçlan Topal, Türk firmalarının, krizde İngiltere'deki emlak fiyatlarının düşüşünü fırsat olarak gördüklerini söyledi

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

ısparta kobnut fiyatları Haberi

ısparta kobnut fiyatları

Biz üniversitemize ne kadar değer veriyoruz. Yüksek ev kiraları, yüksek yurt fiyatları, sağlıksız sosyal alanlar.Öğrencilerimize ve şehir markamıza rezil ediyoruz. Belediye Başkanımız 3 bin TL kira vererek çocuğunu okutabilir. 2 çocuğunu Kıbrıs'a gönderip özel üniversitede okutabilir. Ispartaya gelecek çocuklarımızın hepsi Anadolu şehirlerden gelmiş, dar gelirli aile çocukları. Sizin çocuklarınız Afyonkarahisar 'a, Malatya'ya, Kütahya" ya gittiği zaman 800-1000 TL ev veya yurt parası vermesi hoşunuza gider miydi? 300 tane arsa sahibi para kazanacak diye binlerce Ispartalıyı, üniversite öğrencisini mağdur etmenin ne anlamı var. Biz Ispartamıza ve üniversitemize sahip çıkmak zorundayız. Aklımızı başımızaalalım. Eğer makul seviyeye çekmezsek yıl sonra bu şehre öğrenci gelmez. 


TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÖĞRENCİ KAMPÜSÜ YAPILIYOR  

Biz hükümet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. KYK yurdu yapmak için yıllarca üniversitesi yönetiminin...