02 / 05 / 2024

ısparta konutları toki

ısparta konutları toki

Isparta'da özellikle dar gelirli kesimin şiddetle ihtiyaç duyduğu konut ihtiyacı konusu Belediye Meclisi'nde de geçtiğimiz günlerde gündeme geldi.

Isparta Atabey TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2019!

Isparta Atabey TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 21 adet konut bulunuyor.

Isparta Gelendost TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Isparta Gelendost TOKİ projesinde kuralar çekildi.

Isparta Gelendost TOKİ kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Isparta Gelendost TOKİ kura sonucu 17 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak. Proje 293 adet konuttan meydana geliyor.

Isparta Gelendost TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Isparta Gelendost TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Isparta Gelendost TOKİ kura sonuçları henüz açıklanmadı, projenin kura çekilişi 17 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Isparta Konutları için destek bekleniyor!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, TOKİ'nin Isparta'ya konut yapmayacak iddialarını yanıtladı. Ersal, ''Haber asılsızdır. TOKİ'nin bu yıl temelinin atılması için destek bekliyoruz'' diye konuştu.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

ısparta konutları toki Haberi

ısparta konutları toki

Isparta'da özellikle dar gelirli kesimin şiddetle ihtiyaç duyduğu konut ihtiyacı konusu Belediye Meclisi'nde de geçtiğimiz günlerde gündeme geldi. Bu konuda bir açıklama yapan Belediye Meclisinin Ak Partili Üyesi Arif Gürdal, Isparta'da büyük bir konut ve arsa sorunu yaşandığını belirterek, "Bu sorunun giderilmesi için fuar alanı konut alanı olarak değiştirilsin'' teklifinde bulundu.  2004 - 2009 Döneminde Ak Parti'den Isparta Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Balaman döneminde ilk defa Isparta'ya gelen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başta Isparta'nın 44. Mahallesi olan Akkent Mahallesinin bulunduğu Aliköy Tepesi olmak üzere Çünür Mahallesine ve hemen hemen tüm ilçelere toplu konutlar yaptı. 


TOKİ ISPARTA'YI UNUTTU... 

Hali hazırda Isparta'da bine yakın vatandaş Toplu Konut idaresi'nin o dönemde Isparta'ya yaptığı konutlarda ikamet ediyor. Ancak TOKİ, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan...