18 / 05 / 2024

ısparta Tabiat Turizmi Master Planı

ısparta Tabiat Turizmi Master Planı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Adana Belemedik Tabiat Parkı turizmi canlandıracak!

Aladağ, Karataş, Kozan ve Yumurtalık ilçelerindeki yaban hayatı geliştirme sahaları ve tabiat anıtlarıyla doğa turizminde önemli yere sahip Adana'da, Belemedik'in de tabiat parkı ilan edilmesiyle ziyaretçi sayısının artacağı öngörülüyor

Manisa'da sağlık turizmi gelişecek!

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Halk Sağlığı İl Müdürü Ziya Tay ve toplum sağlığı hekimleri ile yaptığı toplantıda sekiz proje açıkladı. Sağlık turizmi kapsamında tüm hastaneler yenileniyor...

Sağlık Turizmi Müdürlüğü yolda!

Eyüp Gümüş, 1 milyar yabancıya sağlık hizmeti vermek istediklerini, bu doğrultuda Sağlık Turizmi Genel Müdürlüğü kurulacağını ve de bazı hastanelerde sağlık turizmi klinikleri oluşturulacağını belirtti.

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi!

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, bisiklet takımlarının konaklama anlamında hareket sağlayacağını söyledi. Cartier Tour'un Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekli Akdeniz'de Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi

Artabel Gölleri Tabiat Parkı turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'nin 3 bin 331 metrelik Abdal Musa Tepesi eteklerinde yer alan Artabel Gölleri Tabiat Parkı'na 3 kilometre uzaklıkta kurulan turizm yerleşkesiyle bölgeye gelen ziyaretçilere olta balıkçılığından atlı turizme kadar birçok seçenek sunulacak.

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi!

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi. Turistlerin, Hopa Limanı üzerinden Artvin'in tarihi ve turistik yerlerini gezmeleri ve böylece İl'de de yeni bir Turizm hareketliliğinin başlaması temelinde çalışmalara başlandı.

Sağlık turizmi Kalkınma Planı'nda!

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile görüşen SAİK Başkanı Dr. Ruşen Yıldırım, Türkiye’nin ‘sağlık turizmi ülkesi’ olması yolunda çok önemli bir adım atıldığını dile getirdi...

Kenan Acıkök: Avrupa’nın da sağlık turizmi başkenti olacağız!

Tüm sağlık branşlarında düşük rakamlara üst düzey hizmet veren Türkiye’ye Avrupa’dan yoğun ilgi başladı. Devletin desteğini de arkasına alan Türkiye’nin önemli sağlık turizmi merkezleri TEMOS 5’e çıkarma yapacak

Trabzon'da sağlık turizmi ile en az 500 bin turist gelecek!

Trabzon İpek yolu Sağlık Turizmi Derneği Yönetimi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu ve de beraberindeki Recep Ergenç, Sevgi Ayçiçek ve Kemal Küçükyılmaz sağlık turizmi hakkında konuştu.

Kayak turizmi başladı! Kar kalınlığı kaç santimetreye ulaştı?

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

TÜRSAB 'Gençlik Turizmi 2015 Raporu'nu yayınladı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 'Gençlik Turizmi 2015 Raporu'nu yayınladı. Rapora göre 2013 yılında Türkiye'ye gelen 33.8 milyon kişilik yabancı ziyaretçilerin yüzde 25'ini gençler oluşturuyor.

ısparta Tabiat Turizmi Master Planı Haberi

ısparta Tabiat Turizmi Master Planı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, anayasa değişikliği referandumunun, tarihin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu bildirdi.


Bakanlığınca yaptırılacak 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gelen Eroğlu, ilk olarak Vali Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra valiliğin toplantı salonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Eroğlu, Isparta'ya 196 milyon liralık yatırımla 18 tesis kazandıracaklarını söyledi.


 Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak son 14 yılda 145 milyar liralık yatırım yaptıklarına işaret eden Eroğlu, ülkeye suyla alakalı 6 bin 298 tesis kazandırdıklarını bildirdi.


Isparta'nın en fazla ziyaret ettiği illerden birisi olduğunu belirten Eroğlu, her gelişte yeni müjdeler verdiğini hatırlattı. Daha önce verdikleri 562 milyon liralık 79 müjdenin büyük bir kısmının gerçekleştiğini ifade eden Eroğlu, "Şeffaf ve sözünün eri bir hükümetiz, verdiğimiz sözü sonuna kadar...