08 / 05 / 2024

ısparta toki teslim tarihleri 2018

ısparta toki teslim tarihleri 2018

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme!

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

Isparta TOKİ Konutları'na 8 bin başvuru yapıldı!

Isparta’da özellikle dar gelirlilerin konut sorunu yaşadığını belirten Bilgiç, “Bunun temel problemi Isparta’nın mastır imar planını, ana imar planını yapmayan, bunu geciktiren Isparta Belediyesi’dir” dedi.

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap ne zaman teslim?

Kura çekilişi 20 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru süresi yarın sona erecek. Peki TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları ne zaman teslim edilecek?

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı devam eden bin 700 konutun inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı. Günün mimarisine uygun bir şekilde tasarlanan konutlar, önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ne zaman teslim?

Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura çekilişi 7 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Bahçekent Avrupark ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.394 tane daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki TOKİ Bahçekent Avrupark ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil ne zaman teslim?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Evleri fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil ne zaman teslim?

TOKİ Bursa'daki şehit yakını ve gazilere tapularını teslim ediyor!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Kayaşehir 18., 19. ve 23.Bölge 3 ayda teslim edilecek!

TOKİ'nin Kayaşehir 18.Bölge, 19.Bölge ve 23. Bölge'de sunduğu toplam 1.500 konut, sözleşme tarihi itibariyle 3 ay içerisinde teslim edilecek. Kaba inşaatı tamamlanan projelerde çevre düzenlemeleri yapılıyor...

ısparta toki teslim tarihleri 2018 Haberi

ısparta toki teslim tarihleri 2018

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 91 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ  Isparta Gelendost 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 91 adet konut 30 Ekim-29 Aralık tarihleri arasında satışa çıktı.

Gelendost 2. Etap TOKİ'de yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. TOKİ Gelendost'ta vade süresi 120 ay, 156 ay ve 180 ay olarak belirlendi.

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen projede taksit tutarları 309 TL ile 1.079 TL arasında...