05 / 05 / 2024

ısparta yalvaça arıtma tesisi yapılıyor mu

ısparta yalvaça arıtma tesisi yapılıyor mu

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, projeyle önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Hatay Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Dörtyol Belediye eski başkanı Fadıl Keskin döneminde yapımına başlanan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni düzenlenen açılış töreniyle hizmete sundu. Müdürlük tesisin maliyetinin 7 milyon 137 bin 509 TL olduğu belirtildi.

Manisa Kırkağaç'a atıksu arıtma tesisi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç İlyaslar’a kazandırılacak olan atıksu arıtma tesisinde İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi. Sahada yapılan incelemeler sonrasında ihale öncesi tespit toplantısı yapıldı.

ısparta yalvaça arıtma tesisi yapılıyor mu Haberi

ısparta yalvaça arıtma tesisi yapılıyor mu

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında destek verilecek projeler açıklandı ve Yalvaç Belediyesi 150 bin TL'lik hibe desteği almaya hak kazandı. Bu konuda alınan bilgiye göre, Yalvaç Belediyesi adına Çevre Mühendisi Zeynep Korkmaz tarafından hazırlanan "Atıksu Arıtma Tesisi Modernizasyonu İçin Makine Ekipman Alımı" başlıklı proje Sürdürülebilir Çevre Mali Destek Programı kapsamında tüm projeler arasında ikinci sırada yer alarak desteğe uygun görüldü. Toplam 262.255 TL'lik bütçeye sahip projenin 150.000 TL'ye tekabül eden yüzde 56,55'lik kısmının BAKA tarafından karşılanacağı, geriye kalan yüzde 43,45'lik kısmına tekabül eden 155.255 TL'lik kısmının da Yalvaç Belediyesi'nce karşılanacağı kaydedildi. Proje kapsamında, Yalvaç Belediyesi Atıksa Arıtma Tesisi'ne jeneratör, blover (hava verici), dekantör (çamur ayırma) ve debimetre kazandırılacağı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi...