05 / 05 / 2024

Ispartakule 3 projesi

Ispartakule 3 projesi

Tulip Real Estate Investment and Development Netherlands B.V., Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi olarak ihaleye açtığı Ispartakule III projesinin tahkim davası için basın açıklaması yapıldı...

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 3 konut projesi!

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 3 projesi bulunuyor. Bahçeşehir, Pendik ve Zeytinburnu bölgelerinde yer alan projelerde minimum fiyat 284 bin 280 TL'den başlıyor. 

Park Mavera 3 Projesi 2017 fiyat listesi!

Park Mavera 3 Projesi 2017 fiyat listesi minimum 213 bin TL'den başlıyor. Proje 50 bin 696 metrekare alan üzerine Makro İnşaat ve TOKİ tarafından inşa ediliyor...

Neo Yapı Neo Bolluca 3 projesi!

Neo Yapı Neo Bolluca 3 projesi 4 blokta 84 daireden meydana geliyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.

Neo Yapı Neo Bolluca 3 projesi!

Neo Yapı Neo Bolluca 3 projesi Neo Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Neo Bolluca 3 projesi 4 blokta 84 daireden meydana geliyor.

Kule 3 projesi 2016!

İş GYO imzasıyla yükselen Kule 3 projesi 26 katlı tek blok halinde tasarlandı. Kule 3 projesi 2016 detayları haberimizde yer alıyor.

Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi için ÇED süreci başladı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, “234 adet konut+92 adet ofis” kapasiteli “Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi” için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Mudanya Burgazpark Evleri 3 Projesi!

Konumuna göre Bursa merkezine 20 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 206 adet daire yer alıyor. Mudanya Burgazpark Evleri 3 Projesi yıl sonunda teslim edilecek.

Kocaeli Alan Panorama 3 projesi!

Toplam 164 adet daireden meydana gelen Kocaeli Alan Panorama 3 projesi teslimlerinin Nisan 2016'da yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Group 3. projesi Teras Gökyüzü'nü tanıttı!

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3. projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Başvuru bedeli 3 bin TL olarak belirlenen projede minimum 30 bin TL peşin ödeme yapılıyor.

Avcılar Banu Evleri Ispartakule 3'te 445 bin TL'ye 3+1!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 3 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor. Toplamda 74 daireden oluşan projede 3+1 daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Banu Evleri Ispartakule 3'te 415 bin TL'ye 3 oda 1 salon daireler!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 3+1 konutların fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule 3 projesi Haberi

Ispartakule 3 projesi

Çevre Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;


Hollandalı bir şirket olan Tulip Real Estate Investment and Development Netherlands B.V., Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi olarak ihaleye açtığı Ispartakule III projesine yerli ortakları ile birlikte teklif vermiş ve ihale üzerinde kalmıştır.  Söz konusu işin sözleşmesi, Emlak Konut Yönetim Kurulu kararı ile yüklenicinin sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemesi sebebiyle 18.05.2010 tarihinde feshedilmiştir.


Hollandalı şirket Tulip Real Estate Investment and Development Netherlands B.V., söz konusu fesih nedeniyle 28.10.2011 tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti aleyhine Dünya Bankası nezdinde kurulmuş olan ICSID (Uluslararası Yatırım Uyuşmazlıklarının Çözümü Merkezi)’de tahkim davası açmıştır.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, davacının iddialarına dayanak olayların meydana geldiği dönemde hem TOKİ Başkanlığı ve hem de Emlak Konut Yönetim...