29 / 04 / 2024

Ispartakule Bakırköy otobüs hattı hangisi

Ispartakule Bakırköy otobüs hattı hangisi

İETT, Bizimevler - Ispartakule - Bakırköy otobüs hattının kodunun değiştiğini duyurdu. Peki Bizimevler-Ispartakule-Bakırköy İETT otobüs hattının yeni kodu ne oldu? Bizimevler-Ispartakule-Bakırköy otobüsleri hangi kod ile anılacak? İşte cevabı...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. 

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

Pruva 34 Bakırköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Pruva 34 projesinde teslim için geri sayım başladı. Bakırköy Pruva 34 projesinde 60 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. Pruva 34 Bakırköy'de daire fiyatları 1 milyon 292 bin liradan başlıyor.

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

Özaksu Bakırköy Evleri satılık konut!

Özaksu Bakırköy projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de bulunuyor...

Dubaili yatırımcıdan Karat Bakırköy'de 25 milyon TL’lik yatırım!

Dubai kökenli bir yatırımcı grup Ofis Karat Bakırköy projesinden geçtiğimiz hafta 4 adet dükkan ile büyük metrekareli 2 ofis satın aldı. Projeden 25 milyon TL'lik alımın söz konusu oldu.

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

Ofis Karat Bakırköy fiyat!

Yarın satışa çıkacak olan Ofis Karat Bakırköy projesinde bu ay sonuna kadar yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl, 0,79 faizle 20 yıl taksitle ödemeler ofis sahibi olunabiliyor...

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

Bakırköy City projesi ödeme planı!

Bakırköy City projesi ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Bakırköy City'de yaşam bu yıl Haziran ayında başlıyor...

Ispartakule Bakırköy otobüs hattı hangisi Haberi

Ispartakule Bakırköy otobüs hattı hangisi

İETT, Bizimevler - Ispartakule - Bakırköy arasında hizmet veren otobüs hattının 76İY olan kodunun değiştiğini duyurdu. 


İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr'de yer açıklamaya göre 76İY numaralı Bizimevler-Ispartakule-Bakırköy hattının kodu 76İ olarak değiştirildi.


Emre Kulcanay /...