16 / 05 / 2024

Ispartakule Derneği kuruluş amacı nedir

Ispartakule Derneği kuruluş amacı nedir

Ispartakule Bahçeşehir arası bağlantı yolu isteyen Facebook grubu dernekleşiyor. Ispartakule Derneği'nin (ISDER) kuruluşu için başvuru dilekçesi, dernek başkanı Özcan Özdemir tarafından İstanbul Valiliği'ne teslim edilerek ilk resmi adım atılmış oldu.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 5 üye istifa etti!

Zincir perakendede 420 markayı temsil eden Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu’ndan 5 üye istifa etti. Sürpriz istifaların, Kovid-19 sebebiyle zor günler yaşayan sektörün temsiline ilişkin yaşanan görüş ayrılıklarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

Tescilli Markalar Derneği'nden kira önerisi!

Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati yaptığı açıklamada, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği’nden Elazığ depremi açıklaması!

Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Merkezi Elazığ Sivrice olan 6.8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Ispartakule Derneği kuruluş amacı nedir Haberi

Ispartakule Derneği kuruluş amacı nedir

Ispartakule sakinlerinin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Ocak 2013'te oluşturdukları Ispartakule-Bahçeşehir Bağlantı Yolu İstiyoruz Facebook Grubu, Ispartakule sorunlarına çözüm üretmek için dernekleşiyor. 


Facebook grubunun da kurucusu olan Özcan Özdemir'in başkanı olduğu Ispartakule Derneği'nin kurulma planlarını daha önce Emlakkulisi.com'da okumuştunuz... 

Ispartakuleliler dernek kuracak haberimiz için tıklayın!


ISDER için ilk resmi adım atıldı!


Ispartakule Derneği'nin kuruluş dilekçesi, 22 Ocak 2015 Perşembe günü saat 10:40'ta İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü'ne teslim edilerek, derneğin kuruluşu için ilk adım atılmış oldu.


Ispartakule Derneği niçin kuruldu?


ISDER'in kuruluş amacı, dernek tüzüğünün ikinci maddesinde şöyle ifade edildi; 


"Madde 2- Dernek, Ispartakule bölgesinde yaşayan insanlar arasında sosyal kültürel eğitim ve  sivil toplum faaliyetleri ile dayanışmayı sağlamak amacıyla organizasyonlar yapmak, mahallenin daha yaşanabilir olması için altyapı güvenlik eğitim sağlık yol elektrik ve benzeri hizmetler ile...