16 / 05 / 2024

Ispartakule Derneği ne zaman kuruldu

Ispartakule Derneği ne zaman kuruldu

Ispartakule Bahçeşehir arası bağlantı yolu isteyen Facebook grubu dernekleşiyor. Ispartakule Derneği'nin (ISDER) kuruluşu için başvuru dilekçesi, dernek başkanı Özcan Özdemir tarafından İstanbul Valiliği'ne teslim edilerek ilk resmi adım atılmış oldu.

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Bilgisayar korsanları halkın yardımlarını hedef aldı! Ahbap Derneği’ne rekor saldırı!

Bilgisayar korsanlarının hedefi Ahbap derneği oldu. Büyük siber saldırıda toplamda 400 bini aşkın saldırı yapıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Evrim Kırmızıtaş, American Milli Emlakçılar Derneği'ne üye oldu!

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

Deniz Feneri Derneği Arakan’da konut yapıyor!

Deniz Feneri Derneği 24 Ağustos 2017 tarihinden bugüne kadar on binlerce Arakanlıya yardım etti. Deniz Feneri Derneği sorumluları devam eden konut projelerini incelemek üzere Bangladeş’e gitti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 12.5 bin TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 bin 500 TL bağış yaptı.

Ispartakule Derneği ne zaman kuruldu Haberi

Ispartakule Derneği ne zaman kuruldu

Ispartakule sakinlerinin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Ocak 2013'te oluşturdukları Ispartakule-Bahçeşehir Bağlantı Yolu İstiyoruz Facebook Grubu, Ispartakule sorunlarına çözüm üretmek için dernekleşiyor. 


Facebook grubunun da kurucusu olan Özcan Özdemir'in başkanı olduğu Ispartakule Derneği'nin kurulma planlarını daha önce Emlakkulisi.com'da okumuştunuz... 

Ispartakuleliler dernek kuracak haberimiz için tıklayın!


ISDER için ilk resmi adım atıldı!


Ispartakule Derneği'nin kuruluş dilekçesi, 22 Ocak 2015 Perşembe günü saat 10:40'ta İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü'ne teslim edilerek, derneğin kuruluşu için ilk adım atılmış oldu.


Ispartakule Derneği niçin kuruldu?


ISDER'in kuruluş amacı, dernek tüzüğünün ikinci maddesinde şöyle ifade edildi; 


"Madde 2- Dernek, Ispartakule bölgesinde yaşayan insanlar arasında sosyal kültürel eğitim ve  sivil toplum faaliyetleri ile dayanışmayı sağlamak amacıyla organizasyonlar yapmak, mahallenin daha yaşanabilir olması için altyapı güvenlik eğitim sağlık yol elektrik ve benzeri hizmetler ile...