28 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri kuraları

Ispartakule Evleri kuraları

Daire fiyatlarının 437 bin TL 'den başlangıç gösterdiği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Avcılar Ispartakule Evleri sözleşme imzalama tarihi dünden itibaren başladı.

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 152 adet daire satışa sunuldu. Projede 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor. Peki Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri yedek listesi!

Dün saat 12:00 'de gerçekleştirilen kura çekilişinin ardından projede konut çıkan listeler ve yedek listeler açıklandı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri yedek listesi...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkarıldı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları...

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi 2015!

Toplam 1.849 adet konuttan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi 2015 bugün saat 12:00'de gerçekleşecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi bugün!

Alt Gelir Grubu, Orta Gelir Grubu ve Özel Durum Grubu olmak üzere başvuruların yapıldığı projeye başvuranların sayısı 11 bin 447 kişi olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.849 adet dairenin yer aldığı projede alt gruplar için peşinatlar 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün olan projede 1.849 adet konut bulunuyor.

Emlak Konut Ispartakule satılık daire!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen proje toplam 448 bin 726 metrekareden meydana geliyor. Emlak Konut Ispartakule satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sunan projede toplam 1.849 adet daire ve 33 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire!

Emlak Konut GYO, 'Emlak Konut Ispartakule Evleri'yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor. 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan projede ödeme teslimden sonra başlayacak.

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuruları nasıl yapılacak?

Toplam 1.849 adet konuttan meydana gelen projede kura çekilişi için başvuruların son tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuruları nasıl yapılacak?

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 evler için kaç TL ara ödeme yapılacak?

Yenişehir Evleri projesi için başvurular 2 Haziran 2023 tarihinde sona ermişti. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? İşte ayrıntılar...

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman? Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman 2023? İşte Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... 

TOKİ Karabük Safranbolu Emekli Evleri kuraları!

TOKİ Karabük Safranbolu Emekli Evleri kuraları 12 Şubat 2016 tarihinde çekilecek. 426 dairenin hak sahiplerinin belirleneceği projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kuraları!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kuraları kapsamında 184 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede aylık taksitler 315 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin ilk etap çalışmaları başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun temmuz ayında kuralarını çektiği Ispartakule Evleri projesinin ilk etabı için inşaat süreci başlıyor.

Emlak Konut GYO'nun hangi projelerinde kuralar çekildi?

Emlak Konut kura çekilişi Emlak Konut GYO’nun hayata geçirdiği Başakşehir Evleri 2. Etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri için kuralar çekildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Evleri kuraları!

Aylık taksitler 400 TL'den başlangıç gösterdiği projede toplam 1.000 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. TOKİ Gaziantep Mavikent Evleri kuraları Temmuz - Ağustos aylarında çekilecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kuraları 2015!

Başvuranların sayısının toplam 11 bin 447 kişi olarak belirlendiği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri kuraları 2015 bugün gerçekleşiyor.

Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

Kuralarının 12 Temmuz 2015 tarihinde çekileceği projede başvuru bedeli alt gelir grubu için 1.000 TL olarak belirlendi. Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 240 aya kadar vadelendiriliyor.

TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın!

Ödeme planına göre 240 aya kadar taksit imkanı sağlanan proje toplam toplam 1.849 adet daireden meydana geliyor. TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri kuraları Haberi

Ispartakule Evleri kuraları

Ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sunulan projede 120 aya kadar vade imkanı sunulan proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek.


Başvuru sürecinin 28 Eylül'de sona erdiği projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dizayn edildi. Projede sonuçlar dün saat 14.00 itibariyle Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde canlı yayında belirlendi.   


Avcılar Ispartakule Evleri sözleşme imzalama tarihi 01.10.2015 - 16.10.2015 tarihleri arasındaki iş günlerinde peşinatlarını yatırmaları ve sözleşme imzalamaları gerekmektedir.


Ispartakule Evleri projesinde fiyat listesi;

2+1 daireler 437 bin TL ile 608 bin TL, 

3+1 daireler 482 bin TL ile 793 bin TL, 

4+1 daireler 614 bin TL ile 687 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. 


Ispartakule Evleri ödeme planı;

- 2+1 daireler için 60 bin TL peşinat, konut tesliminde 60 bin TL...