02 / 05 / 2024

Ispartakule Evleri lokasyon

Ispartakule Evleri lokasyon

Kura başvuruların 3 Temmuz'a kadar kabul edileceği projede 1.500 adet konut kura ile satılacak. Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avcılar ilçesinde yükseliyor.

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon!

Toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede toplam 193 daire yer alıyor. Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

EgeYapı Çekmeköy Evleri lokasyon!

Ön talep toplanmaya başlanan projede müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daire bulunuyor. EgeYapı Çekmeköy Evleri lokasyon İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de yükselecek.

Eston Şehir Mahallem Evleri lokasyon!

41 blok şeklinde yükselen proje toplam 68 dönüm arsa alanına yayılıyor. Eston Şehir Mahallem Evleri lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafe uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri lokasyon!

5 bloktan meydana gelen projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 100'e yakın konut yer alıyor. Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon bilgileri kapsamında E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.

Kirazlı Koru Evleri lokasyon!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Kirazlı Koru Evleri lokasyon bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri lokasyon!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Mall of İstanbul’a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 361 adet daire ve 56 ticari ünite bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mimarin Köyce Alaçatı Evleri lokasyon!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen proje Suv Yapı imzası taşıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman Evleri lokasyon!

Daire fiyatlarının 233 bin 200 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul Orman Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Adres Sancaktepe Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1 dublekse kadar farklılık gösterdiği proje toplam 25 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Adres Sancaktepe Evleri lokasyon bilgisi kapsamında metroya 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Ispartakule Evleri lokasyon Haberi

Ispartakule Evleri lokasyon

Ruhsatının 1 Haziran 2015 Pazartesi günü çıktığı proje toplam 1.849 adet konut ve 33 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje kura çekilişi 12 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.


Daire satışlarının kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği proje Emlak Konut GYO ve  TOKİ  tarafından hayata geçiriliyor. Proje konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında 240 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan projede alt gruplar için peşinatlar 15 bin TL'den başlarken, orta gruplar için 30.000 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.


Taksitler teslimden sonra ödenmeye başlandığı projede başvuru bedelleri alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için ise 5 bin TL olarak belirlendi. Proje alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve...