08 / 05 / 2024

Ispartakule Evleri ödeme tablosu

Ispartakule Evleri ödeme tablosu

Kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Konutları fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje "Ispartakule Evleri: Bu çatının altında herkes ev sahibi oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.500 adet dairenin kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri başvuru süresi 3 Temmuz'da sona erecek. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Avcılar Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri ödeme planı!

Kura için son başvuru tarihinin en geç 28 Eylül 2015 olarak belirlendiği projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Avcılar Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Ispartakule Evleri ödeme planı!

Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 ay taksit imkanı sağlanıyor. Toplam 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşan projede başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek.

Ankara İncek Loft Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 1.199 adet daire bulunuyor. Ankara İncek Loft Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

İncek Loft Evleri ödeme koşulları!

İncek Loft Evleri ödeme koşulları kapsamında 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabiliyor. 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut seçeneklerine yer verilen projenin satış süreci devam ediyor.

Yeşilpark Cadde Evleri ödeme planı!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi'nde inşa edilen proje Yapı Merkezi İnşaat imzası taşıyor. Yeşilpark Cadde Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri ödeme planı!

Sinpaş Aydos Country Evleri ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Konut fiyatlarının 243 bin TL'den başladığı proje 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı kapsamında taksitler 1.516 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri arasında 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren proje kura yöntemiyle satılıyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje 3 blok halinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselecek.

TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projede kura çekilişi 12 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak. TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edileceği projede başvurular 3 Temmuz'da sona erecek.

Ispartakule Evleri ödeme tablosu Haberi

Ispartakule Evleri ödeme tablosu

Alt gelir grubu başvuru bedeli 1.000 TL, orta gelir grubu başvuru bedeli ise 5 bin TL olarak belirlenen Ispartakule Evleri TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek.


Emlak Konut Ispartakule'de 1.500 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. Başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek olan projede satışa sunulan konutlar arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. 


Ispartakule Emlak Konut projesinde dairelerin sözleşme döneminden sonra 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje "Ispartakule Evleri: Bu çatının altında herkes ev sahibi oluyor" sloganıyla yükseliyor.


Orta gelir grubu, alt gelir grubu ve özel durum grubuna özel olarak satışa çıkan Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da inşa edilecek. Projede 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilecek.


Ispartakule Konutları fiyat listesi!

1+1 daire fiyatları 248 bin TL ile 295 bin TL, 

2+1 daire...