27 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje 3 blok halinde inşa ediliyor.



Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen Pırlanta Göztepe Konutları İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı kapsamında fırsatlar devam ediyor. Dairelerin büyüklükleri 62 ile 290 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 8 bin 774 metrekare arsa alanına sahip.


Kadıköy Pırlanta Göztepe'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi konut seçenekleri bulunuyor. Projede daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Pırlanta Göztepe Kadıköy'de 446 tane dairenin yanı sıra 34 tane mağaza bulunuyor.  Erkan İnşaat  imzası ile yükselen proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'de modern çarşı, kafe, çocuk oyun alanı, sauna, yürüyüş parkurları, sosyal tesis, dekoratif havuz, restaurant, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar banyosu gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Residence'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe Evleri iletişim

Telefon numarası: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön