27 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri teslim tarihi

Ispartakule Evleri teslim tarihi

Emlak konut imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Avcılar'da hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş sonuçları ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Toplam 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Avcılar ıspartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri!

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.Projede toplam 1.500 konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Ispartakule Evleri'nin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekilişi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekilişi kapsamında daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilecek.

Ispartakule Emlak Konut kura 2015!

Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen Ispartakule Evleri başvuru süreci 3 Temmuz'da sona erecek. Proje toplamda 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. İşte Ispartakule Emlak Konut kura 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Dairelerin büyüklükleri 87,22 metrekareden başlangıç gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerinde bulunan projede 1.849 adet daire bulunuyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruların son tarihi olarak 3 Temmuz günü belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut son başvuru tarihi!

Ispartakule Evleri Emlak Konut son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi. Başvuru işlemlerinin Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Ispartakule Evleri teslimleri!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. TOKİ Ispartakule Evleri teslimleri sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşecek.

TOKİ Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede kura tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Projede 33 adet ticari ünite bulunuyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sunan projede toplam 1.849 adet daire ve 33 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Ispartakule Evleri fiyat listesi!

TOKİ Ispartakule Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje İstanbul Avcılar'da inşa edilecek.

Avcılar Ispartakule Evleri kurası ne zaman çekilecek?

Satışların kurayla ve TÜFE’ li satış yöntemiyle yapılacağı projede toplam 1.849 adet daire yer alıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kurası ne zaman çekilecek?

Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire!

Emlak Konut GYO, 'Emlak Konut Ispartakule Evleri'yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor. 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan projede ödeme teslimden sonra başlayacak.

Ispartakule Evleri Emlak Konut satış fiyatları!

Ispartakule Evleri Emlak Konut satış fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede minimum başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

Ispartakule Bizim Evler 7 Evleri teslim tarihi!

Toplam 532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden oluşan Bizim Evler 7 projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. İşte Ispartakule Bizim Evler 7 Evleri teslim tarihi...

TOKİ Ispartakule Evleri teslim tarihi!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. TOKİ Ispartakule Evleri teslim tarihi kapsamında sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak yapılması planlandı.

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

5. Levent Evleri teslim tarihi!

Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede yer alan proje toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 5. Levent Evleri teslim tarihi kapsamında proje 2017 yılında yapılacak.

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Ispartakule Evleri teslim tarihi Haberi

Ispartakule Evleri teslim tarihi

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi yapıldıktan sonra daire satın almaya hak kazanan alıcıların, 13 Temmuz 2015-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında sözleşme imzalamaları ve peşinatlarını yatırmaları gerekiyor.


Ispartakule Evleri kura çekilişi bugün Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşti. Projede toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldı.


Emlak Konut Ispartakule Evlerinde 20 adet 1+1, 694 adet 2+1, 1.025 adet 3+1, 110 adet 4+1 daire yer alıyor. Projede başvuru yapanların sayısı toplam 11 bin 447 kişi olarak belirlendi.  


Avcılar Ispartakule Evleri daire fiyatları 248 bin TL'den başlayan proje alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkarıldı. Projede daire teslimleri Haziran 2018 yılında  yapılması planlanıyor.


Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme bilgileri kapsamında alt grup peşinatları 15 bin TL'den başlarken, orta gruplar için...