07 / 05 / 2024

ıspartakule koza konut satışları

ıspartakule koza konut satışları

Geçtiğimiz günlerde Ispartakule'deki bazı projelerde satışlar durmuştu. Satışların durduğu projelerden olan Koza 1 ve Koza 2 sakinleri tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu ve Koza 1-Koza 2'deki şerhler kalktı.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Ispartakule Koza 1 ve Koza 2'deki tedbir kararı kalktı!

Geçtiğimiz günlerde Ispartakule'deki bazı projelerde satışlar durmuştu. Satışların durduğu projelerden olan Koza 1 ve Koza 2 sakinleri tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu ve Koza 1-Koza 2'deki şerhler kalktı.

Ispartakule Koza sakinleri tedbir kararı için mahkemeye başvurdu!

Geçtiğimiz günlerde Ispartakule'deki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuş ve bazı projelerde satışlar durmuştu. Satışların durduğu projelerden olan Koza 1 ve Koza 2 sakinleri tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu.

Avcılar Ispartakule’de konut ve ticari alan satışları durduruldu!

Tapu Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Ispartakule'de bulunan konut ve ticari alanların satış ve ipotek işlemleri durduruldu.

Ispartakule'de konut ve ticari alan satışları durduruldu!

Avcılar'a bağlı Ispartakule ve Tahtakale mahallesinde ticari alan ve konut satışları durduruldu. Ispartakule'de konut ve ticari alan satışlarının 5 ay boyunca yapılamayacağını söyleyen yetkililer bu sürecin uzayabileceğini belirtti.

Emlak Konut Ispartakule 1. etap 2. kısım ihale sonuçları!

Emlak konut gayrimenkul yatırım ortaklığı kamuyu aydınlatma platformu'nda ıspartakule konutları 1. etap 2. kısım ihale sonuçlarını yayınladı.

Ispartakule Emlak Konut kura 2015!

Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen Ispartakule Evleri başvuru süreci 3 Temmuz'da sona erecek. Proje toplamda 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. İşte Ispartakule Emlak Konut kura 2015 detayları...

Ispartakule Emlak Konut satılık!

Kura çekilişinin 12 Temmuz olarak belirlendiği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Ispartakule Emlak Konut satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru 2015!

Ispartakule Evleri kura satışları kapsamında başvurular devam ediyor. Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan projede 240 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru 2015 detayları...

Bizim Evler 6 Ispartakule konut fiyatları!

Bizim Evler 6 Ispartakule konut fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. İhlas Holding İnşaat Grubu imzası ile yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde tüm detaylar netleşti!

Emlak Konut Ispartakule Evleri projesi 1.849 adet konut ve 33 adet dükkandan oluşuyor. Ruhsatı alınan Emlak Konut Ispartakule Evleri projesinin tüm detayları netleşti...

Emlak Konut Ispartakule Evleri görselleri!

Kura yöntemiyle 3 farklı kategoride satışa sunulan Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da inşa edilecek. Proje 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri görselleri...

ıspartakule koza konut satışları Haberi

ıspartakule koza konut satışları


Avcılar'a bağlı Ispartakule mahallesinde ticari alan ve konut satışları Ispartakule'deki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konması nedeniyle durdurulmuştu.  Satışların durduğu projelerden olan Koza 1 ve Koza 2 sakinleri tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu ve Koza 1-Koza 2'deki şerhler kalktı.


İlk başvuru Hasanoğlu İnşaat'tan

Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in  iş adamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı nedeniyle İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin tedbir koyduğu parseller üzerinde Banu Evleri de bulunuyordu. Banu Evleri’ni inşa eden Hasanoğlu İnşaat, mahkemeye tedbirin kaldırılması için başvurdu.


Ispartakule'de alım satım yapılabilen projeler:

-Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2, ve 3

-Unikonut Ispartakule

-My Town Ispartakule

-1stanbul

-Stüdyo24

-Olimpos, Patara ve Efes,

-İhlas Bizim Evler 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7

-Garanti Koza Evleri 1 ve 2


Ispartakule'de tedbir kararından etkilenen projeler:

-İnnovia Ispartakule

-Yeni Hayat...