29 / 04 / 2024

Ispartakule kura başvuru bedeli

Ispartakule kura başvuru bedeli

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konut satışa sunuluyor. İstanbul Avcılar'da inşa edilecek projede dairelerin büyüklükleri 87,22 metrekareden başlıyor.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları canlı izleme ekranı ve kura sorgulama ekranı sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekilişlerine geçtiğimiz senenin Kasım ayında start verilmişti. TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ arsa kura başvuru sonuçlarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura tarihi belli mi?

Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatları için istihdam sağlanacak işçi ve personel alımlarında başvurular sona erdi. Başvuruların ardından gözler kura çekim tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte başvuru sonuçlarına dair tüm detaylar...

TOKİ 2017 Kayaşehir kura başvuru bedeli 5 bin TL!

TOKİ 2017 Kayaşehir kura başvuru bedeli 5 bin TL olarak belirlendi. TOKİ Kayaşehir projesinde sözleşmeler 10 Ekim 2017 tarihinde yapılacak...

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura başvuru tarihleri!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura başvuru tarihleri 08-18 Ağustos 2017 arası olarak belirtiliyor. 55 adet dairenin satışa sunulduğu projede 3+1'ler dizayn edildi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..

TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli!

Ödemeleri 240 ay vade şeklinde yapılabilen Hatay Reyhanlı TOKİ Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli ne kadar?

Ispartakule kura başvuru bedeli Haberi

Ispartakule kura başvuru bedeli

Başvuru bedeli Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş.'nin herhangi bir şubesi tarafından kabul edilen Ispartakule Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.


Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 12 Temmuz'da yapılacak. Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edileceği projede başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek.


Dairelerin alanları 87,22 ile 221,14 metrekare arasında farklılık gösteren Ispartakule Konutları ödemeleri 240 ay vade imkanı ve 15 bin TL peşinatla gerçekleşiyor.


Emlak Konut Ispartakule ev fiyatları 1+1'lerde 248 bin TL ile 295 bin TL, 2+1'lerde 289 bin TL ile 439 bin TL, 3+1'lerde 349 bin TL ile 595 bin TL, 4+1'lerde 459 bin TL ile 589 bin TL arasında değişiyor.


Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi kapsamında alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel...