06 / 05 / 2024

Ispartanın Atabey binicilik tesisi

Ispartanın Atabey binicilik tesisi

Isparta'nın Atabey ilçesinde kaymakamlıkça yaptırılan binicilik tesisinin, Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk binicilik tesisi olduğu bildirildi...

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Isparta 250 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Isparta Atabey 250 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey Yenimahalle projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Atabey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Atabey alt gelir projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Isparta Atabey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Atabey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkum ve Mehmet Murat İren ortaklığıyla kuruldu... 

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Kastamonu Atabey Konağı millet kıraathanesi oldu!

Kastamonu'da yer alan Atabey Konağı Kastamonu Belediyesi tarafından daha önce satın alınarak restore edilmişti. Tarihi konak, millet kıraathanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Kuzguncuk'ta kentsel dönüşüm tedirginliği!

İstanbul’un kimliğini koruyan son bölgelerinden Kuzguncuk kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kuzguncuklular Derneği Başkanı mimar Tülay Atabey ve Türkiye’nin önde gelen mimarlarından Nevzat Sayın açıklamalarda bulundu.

Atabey İskelesi'ndeki kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 377 konut!

Atabey Belediye Başkanlığı’nın talepleri doğrultusunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Atabey'e 377 konut yapılıyor..

TOKİ Isparta Atabey Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Atabey'de hayata geçireceği 377 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Isparta 377 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Atabey İlçesi Atabey mah. 377 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Ispartanın Atabey binicilik tesisi Haberi

Ispartanın Atabey binicilik tesisi

Atabey ilçesinde kaymakamlıkça yaptırılan binicilik tesisinin, Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk binicilik tesisi olduğu bildirildi. 

     Binicilik tesisinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Isparta Valisi Memduh Oğuz, Emniyet Müdürü Mehmet Or, Atabey Kaymakamı Sedat İnci ile davetliler katıldı. 

     Vali Oğuz, törende yaptığı konuşmada, Türk kültüründe atın çok önemli yeri olduğunu, insanın hayatında at olduğu zaman mutlu olacağını söyledi. 

     Türklerin, ata başka milletlerden daha farklı baktığına dikkati çeken Oğuz, ''At, bize tarihimizi hatırlatır. Başımızı öne eğdirmeyen, muazzam bir tarihe sahibiz. İşte o tarihin her safhasında milletimiz atla beraber olmuştur, atla, hayatı ve mücadeleyi bir arada sürdürmüştür'' dedi. 

     ''Türkün hayatında at her zaman farklı bir yer işgal etmiştir'' diyen Oğuz, bu nedenle Atabey Kaymakamı İnci'nin kendisine böyle bir...