27 / 04 / 2024

Ispartaya otopark geliyor

Ispartaya otopark geliyor

Isparta belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın çalışmaları yerinde inceledi.

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 lira olduğu görülürken insanlar yüksek otopark ücretlerine tepki gösterdi. Diğer taraftan, otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. İşte akıllara durgunluk veren o hes

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Tarabya’daki Huber Köşkü'nün yanına otopark geliyor!

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü’nün yanındaki boş alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla imara açıldı. Boş alana otopark yapılması planlanıyor. 

Daire başına 1 otopark zorunluluğu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni otopark yönetmeliği hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Daire başı 1 tane otopark göstereceksiniz. 12 tane daireye 12 otopark yeri. Yoksa yapamazsınız." dedi. 

Kırklareli'ye katlı otopark projesi geliyor!

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

İncirliova İstiklal Mahallesi'nde 7 katlı otopark geliyor!

İncirliova Belediye Meclisi, İstiklal Mahallesi’nde 7 katlı otopark yapma kararı aldı. Başkan Gürşat Kale, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda bir adım atmamasından dolayı girişimlere başladık” dedi.

'Her daireye otopark' konusunda çok sıkı denetimler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: " Bodrumda iki kat daha yapıldığında emsalden saymayacağız. Bahçe mesafelerinin içerisini otopark olarak düzenlediğinde onları emsalden saymayacağız. İki bina birleştiğinde tamamıyla altlarını otopark yaptıklarında emsalden saymayacağız. " dedi.

Sultanbeyli'ye 3 katlı otopark geliyor!

Sultanbeyli'nin otopark sorunu için bir adım daha atıldı. Sultanbeyli Belediyesi bu kapsamda ilçeye 3 katlı yeni bir otopark inşa ediyor.

Sivas'a 800 araçlık otopark geliyor!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın tamamlandığında Tarihî Kent Meydanı’nı farklı bir boyuta taşıyacak olan 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve 800 araçlık katlı otoparkındaki çalışmaları inceledi.

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Ispartaya otopark geliyor Haberi

Ispartaya otopark geliyor

Isparta belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı.


Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye tarafından projesi hazırlanan otoparkın çok fonksiyonlu olarak düşünüldüğünü ve otopark ile şehirde park sorununun ortadan kaldırılacağını belirtti. Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereğince yeni yapılan konutlarda otopark zorunluluğunun da getirildiğini belirten Başkan Günaydın, “Belediye olarak inşasına devam ettiğimiz otopark, tüm normlara uygun yapılıyor. Depreme dayanıklı yapılıyor. Otopark içerisinde 8 metre uzunluğunda yollar bulunuyor" dedi.


Belediye önü yer altı otoparkı ile 189 araç kapasitesine çıkarılan, yenileme ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği Halı Sarayı altında bulunan otoparkta da çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Günaydın, üçüncü otoparkın ise Çelebiler Mahallesi’nde yapılacağını söyledi. Isparta’da altyapının tamamlandığını ve bunun ardından da...