21 / 05 / 2024

İsrail batı şeri konutları

İsrail batı şeri konutları

İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 1800 yeni konut inşa edilmesine karar verdiğini belirtti...

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Batıyakası Köy projesinin değeri 2.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Batıyakası Köy projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası Köy projesinin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO'nun açıkladığı o rakamlar...

PUBG severlere kötü haber! Erişim engellenebilir

Son yıllarda en çok oynanan ve çok sevilen PUBG ve Call of Duty hayranlarına kötü haber. Batı dünyasına erişimi kapatılabilir.

Doların gerçek değeri resmen belli oldu! Ekonomist Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini resmen açıkladı. Görenlerin eli ayağına dolaştı!

Batıyakası'nın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batıyakası projesine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası'nın değeri ne kadar oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

ABD'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşaatına kınama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsrail'in Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşa etmesine karşı çıktıklarını dile getirdi. 

İsrail, Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşasına onay verdi!

İsrail yönetimi, Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerine toplamda 3 bin 144 yeni konut yapılmasını onayladı.

İsrail, Batı Şeria'da 1355 konut için ihale açılacağını açıkladı!

İsrail İskan Bakanı Zeev Elki yaptığı açıklamada, Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te toplamda 1355 yeni konutun hayata geçirilmesi amacıyla ihale açılacağını duyurdu.

İsrail Batı Şeria'da yasa dışı 2 bin 200 yeni konut inşasını onaylamayı hedefliyor!

İşgal altında olan Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından inşa edilen  2 bin 200 yeni konutun inşası İsrail tarafından onaylanacak. 

ABD'den İsrail güçlerinin Batı Şeria'da Filistinli tutukluya ait evi yıkmasına tepki!

ABD İsrail Büyükelçiliği, Batı Şeria'da Filistinli bir tutukluya ait evin İsrail güçleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi...

İsrail Batı Şeria'da Filistinli tutuklunun evini yıktı!

İsrail askerleri işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bir tutuklunun evini yıktı.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

İsrail batı şeri konutları Haberi

İsrail batı şeri konutları

İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett, Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 1800 yeni konut yapacaklarını açıkladadı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bennett sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, işgal altındaki Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerinde yer alan Yahudi yerleşim birimlerine 1800 yeni konut inşa edeceklerini duyurdu.

Filistin düşmanlığı ile öne çıkan Bennett, "Sağa oy verin. Bize devam etme gücü verin" ifadeleriyle 2 Mart’ta düzenlenecek seçimler için İsraillilere sandığa gitme çağrısı yaptı.

Bennett, 21 Şubat’ta da Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 1900 yeni konut inşa edilmesine karar vermişti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da dün işgal altındaki Doğu Kudüs'ün doğusunda "E1" olarak bilinen bölgede 3 bin 500 yeni konut inşa edeceklerini ifade etmişti.

Öte yandan İsrail Bayındırlık ve İskan...