04 / 05 / 2024

İsrail duvar inşaası

İsrail duvar inşaası

İsrail, Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Beyt Eyl Yahudi yerleşim birimi çevresindeki Ayrım Duvarı inşasına onay verdi. İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, konuyla ilgili açıklama yaptı.

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş için gerekli belgeler neler?

Kat irtifakı ve kat mülkiyet farklı kavramlar olduğu için ilkinden diğerine geçiş yapılması gerekir. Kat irtifakı, yapı inşaat halindeyken hak edilen bir tapu türüdür. Ancak yapının inşaası tamamlandıktan sonra kat mülkiyetine geçilir. Peki bu süreçte gereken belgeler nelerdir?

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İsrail'de inşaat sektörü salgın sürecinde hiç durdurulmadı!

srail'de inşaat sektörü salgın sürecinde hiç durdurulmadı dolayısıyla inşaat için gerekli malzemelerin ithalatında yükseliş oldu

Avrasya GYO 259.5 milyon TL'lik fonu Metro Hotel Apartments için kullanacak!

Avrasya GYO, sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde inşaası planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanacağını açıkladı. 

500 TOKİ konutu 6 ayda tamamlanacak!

Arnavutluk’ta 2019’da yaşanan deprem sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği 500 konutun inşaası için çalışmalara başlandı. Bakan Kurum, konutların 6 ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

NG Sapanca Club 2020'de açılacak!

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

Meksika sınırına duvar inşaatı tam gaz!

Amerikan Başkanı Donald Trump, Meksika sınırındaki duvarın inşasının hızla devam ettiğini duyurdu. Yetkilere göre, duvarın 100 kilometrelik bir bölümü tamamlandı.

Burning Man festival alanına 16 kilometrelik duvar inşa edilecek!

Türk ünlülerin de katıldığı Burning Man festivali için Trump yönetimi harekete geçti. Alanda 16 kilometre uzunluğunda kalın bir duvar inşa edilecek.

Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı!

Çin 2018 yılında 88 gökdelen inşaasıyla dünya gökdelen sayısında Avrupa ve Amerikayı geride bıraktı. Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

İsrail duvar inşaası Haberi

İsrail duvar inşaası

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman'ın Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Beyt Eyl Yahudi yerleşim birimi çevresindeki Ayrım Duvarı inşasının tamamlanmasına onay verdiği belirtildi.


İsrail devlet radyosunun haberine göre Liberman, "Ayrım Duvarı'nın Beyt Eyl yerleşim biriminin korunmasını güçlendireceğini ve saldırı girişimlerini önleyeceğini" ileri sürdü.


Liberman ayrıca Beyt Eyl yerleşim biriminin batısında, El-Celezon Mülteci Kampı yakınına yapılacak duvar inşası için bakanlığının 1,3 milyon dolar bütçe ayırdığını ifade etti.


İsrail yönetimi, 2000 yılında patlak veren Aksa İntifadası'nın ardından "saldırılara engel olma" iddiasıyla Doğu Kudüs ile Batı Şeria arasında "Ayrım Duvarı" inşa etmeye başlamıştı.



Yeni...