19 / 05 / 2024

israil kudüse mi yerleşti

israil kudüse mi yerleşti

İsrail Radyosu'nun haberine göre, Netanyahu'nun Doğu Kudüs'ün Şufat beldesindeki Ramat Shlomo yerleşim biriminde 660 ve Ebu Guneym Dağı'ndaki Har Homa'da 400 yeni konut inşasına onay verdi.

Seçimden sonra dolar kaç lirayı görür? Baskı sürer mi? Uzman isim açıkladı

Dolar ve eurodaki yükseliş sürerken, Merkez Bankası geçtiğimiz hafta faiz artırımı yaptı. Pazartesi gününden itibaren yükselişi yavaşlayan dolar için gözler seçim sonrasına çevrildi. Peki dolar seçimden sonra yükselecek mi? Yatırım uzmanı Üzeyir Doğan’dan çarpıcı dolar analizi…

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Uzman isimden korkutan açıklama! Seçimden sonra kıymanın kilosu 500 TL mi oluyor?

2021 Kasım ayından bu yana düşük faiz politikasının uygulanması, son 24 yılın en yüksek enflasyonunu beraberinde getirdi ve temel gıda ürünlerinin hepsi önemli oranda zamlandı. Seçimden sonra kıymanın kilosu 500 TL mi oluyor?

14 Mayıs seçiminden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

14 Mayıs seçimine son bir gün kaldı. Vatandaşlar 14 Mayıs seçimlerinden sonra euro kurunun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Seçimden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt geldi!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar euro kurundaki son durumu takip ediyor. Peki eurı seçimden sonra ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa İstanbul'da seçimlerden sonra ne olacağı sık sık araştırılıyor. Peki borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen o rakam...

Türkiye 14 Mayıs tarihinde seçime gidiyor. Sandıkta görev alacak vatandaşlar ise ücret alıp almayacağını sorguluyor. Peki 2023 sandık görevli ücreti belli oldu mu?, Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen rakam...

Carrefour'da Dana kıyma 217.90 TL, Tekirdağ köfte 225.90 TL! Bu devirde bu indirim kaçmaz!

Carrefour, yeni indirimli ürünler kataloğunun ilanını yaptı. Yine bir çok ürüne indirim yapan Carrefour, bu sefer protein ağırlıklı ürünler seçmiş. Carrefoursa karta özel yaptığı avantajlı alış verişin detayına haberimizden ulaşabilirsiniz.

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

israil kudüse mi yerleşti Haberi

israil kudüse mi yerleşti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Doğu Kudüs'te bin 60 yeni yerleşim birimi inşaatına onay verdiği bildirildi.


İsrail Radyosu'nun haberine göre, Netanyahu'nun Doğu Kudüs'ün Şufat beldesindeki Ramat Shlomo yerleşim biriminde 660 ve Ebu Guneym Dağı'ndaki Har Homa'da 400 yeni konut inşasına onay verdi.


Dün gece de Kanal 2 Televizyonu, Netanyahu'nun, Ekonomi Bakanı ve Yahudi Evi Partisi'nin lideri Naftali Bennett ile çoğunluğu Filistin topraklarında kurulu olan yerleşim birimlerinde 2 bin yeni konut inşa edilmesi üzerinde anlaşmaya vardığı duyurulmuştu.  


Yahudi yerleşim yeri sorunu, Filistin ve İsrail barış müzakerelerinin başarıya ulaşmasının önündeki en büyük sorunlar arasında yer...