03 / 05 / 2024

İsrail ordusu ev yıkım

İsrail ordusu ev yıkım

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde Filistinli bir aileye ait olan, inşaat halindeki evi "ruhsatsız" olduğu sebebiyle yıktı...

İsrail, Batı Şeria’da Filistinlilere ait ev ve yapıları yıktı!

İsrail askerleri, Batı Şeria’nın çeşitli şehirlerinde 2 ev ile 2 ticari alanı yıkarken, 4 su kuyusunu da kapattı

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait bir ev ile su deposunu yıktı!

İsrail askerleri, işgal altında olan Cenin şehrinde Filistinlilere ait bir ev ile su deposunu ruhsatsız olduğu iddiasıyla yıktı.

İsrail'in Gazze saldırılarında yıkılan 270 ev için yeniden imar projesi!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Ziyara, İsrail'in 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yıkılan 270'ten fazla ev için yeniden imar projesi başlattıklarını söyledi...

Quentin Tarantino İsrail'den ev kiraladı!

ABD’li yönetmen Quentin Tarantino, İsrailli eşi için İsrail’in şehri Tel Aviv’den ev kiraladı. Ünlü yönetmen 600 metrekarelik ev için 80 bin Şekel ödeyecek.

İsrail ordusu öldürdüğü Filistinlinin evini yıkmak için boşalttı!

İsrail ordusu, 19 Mart tarihinde öldürdüğü Ebu Leyla'ın Batı Şeria'nın Selfit beldesindeki ailesine ait evini yıkmak üzere boşalttı.

İsrail, Batı Şeria'da bir evi daha yıktı!

İşgalci İsrail ordusu 19 Mart'ta öldürdüğü Ömer Ebu Leyla'nın Batı Şeria'nın Selfit beldesinde bulunan ailesine ait evini boşalttıktan sonra patlayıcılarla yıktı.

İsrail 2018’de Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te 538 ev yıktı!

İsrail, 2018 yılı içerisinde Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da yer alan ve Filistinlilere ait olan 538 ev ve yapıyı "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Hamas'tan 'ev yıkarak halkın iradesini kıramayacaklar' açıklaması!

Hamas Siyasi Büro Üyesi Husam Bedran, İsrail'in Batı Şeria'da uyguladığı ev yıkma politikasının, "Filistin halkının direniş yolunda ilerleme iradesini kıramayacağını" belirtti.

Batı Şeria'daki ruhsatsız iki ev yıkıldı!

İsrail güçleri tarafından işgal altında bulunanan Filistin'in Batı Şeria bölgesinde bulunan iki ev ruhsatsız olduğu iddia edilerek yıkıldı.

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri betonla kapatıyor!

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri işlevsiz hale getirmek beton duvarla kapatıyor. İsrail ordusu, makineleri ve çalışanları korumak için taşınabilir beton duvarları kullanıyor.

Batı Şeria'daki ruhsatsız ev ve iş yerleri yıkılıyor mu?

İsrail ordusu, "ruhsatsız yapıldığı" gerekçesiyle Filistinlilere ait ev ve iş yerlerini yıktı. Batı Şeria'daki Yahudi Yerleşim Dosyası sorumlusu Gassan Dagles, yıktırılan evlerin yerine inşa edilen barınakların bugün yine yıktırıldığını söyledi.

İsrail'de 10 bin yıllık ev bulundu!

İsrail'de bir inşaat alanında 10 bin yıl öncesine ait ev bulundu. Kazı alanında ayrıca 6 bin yıl öncesine ait bir tapınağın izleri ortaya çıkarıldı.

Hazreti İsa'nın doğduğu ev bulundu!

İsrail'de Nasıra'da keşfedilen birinci yüzyıla ait manastırın, Hazreti İsa'nın doğduğu ve çocukluğunu geçirdiği ev olduğu iddia ediliyor..

İsrail ordusu ev yıkım Haberi

İsrail ordusu ev yıkım

İsrail askerleri Nablus kentine bağlı Furuş Beyt Deccan köyüne iş makinalarıyla baskın yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Filisitinli İbrahim Ebniyat'a ait inşaat halinde olan üç odalı ev, İsrail güçleri tarafından iş makinalarıyla 'ruhsatsız' olduğu söylenerek yıkıldı.

İsrail makamlarının söz konusu yeri "C bölgesi" olarak değerlendirdiği belirtildi.

Netanyahu: Yahudi yerleşim birimlerinin ilhak planında değişiklik yapılmayacak!

İsrail ordusu bir Filistinli tutuklunun evini...