05 / 05 / 2024

israilden kudüse konut

israilden kudüse konut

İsrail’in Kudüs Belediyesi ile İskan Bakanlığı, Doğu Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Atarot Yahudi yerleşim biriminde 10 bin yeni konutun inşa projesini onayladı.

Seçim öncesi konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde ne durumda? İşte 29 Mart itibariyle bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

Konut satışları yerel seçimlerin ardından hızlanacak!

Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Konut satışlarında yaşanan düşüşün yerel seçimin ardından hızlanacağını öngörüyoruz" dedi...

Seçim öncesi konut kredisi faizlerindeki düşüş devam eder mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde düşer mi? Seçimlerden önce konut kredisi faiz oranları ne olur? 

İsrail, Doğu Kudüs'te 464 yasa dışı konut inşa edecek!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, Doğu Kudüs'teki yasa dışı Yahudi yerleşim birimine 464 yeni konut yapılması planına onay verdi

Doğu Kudüs'te Yahudiler'in 13 yeni konut planına onay!

İşgalci İsrail hükümeti tarafından Doğu Kudüs'te yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin inşası kapsamında 13 yeni konut planına onay verildi.

En hesaplı konut kredisini nasıl seçeceğiz?

Yükselen konut kredisi faiz oranlarına karşı başlatılan faiz kampanyası konut alımlarını kolaylaştırıyor. Peki, en hesaplı konut kredisini nasıl seçeceğiz? Kredi çekerken dikkat edilmesi gerekenler sizler için araştırıldı.

Konut satışları seçimlerden sonra artacak!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman konut satışlarının seçimlerden sonra artacağını söyledi.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

İsrail, Kudüs'te 640 yeni konut inşasına onay verdi!

İsrail hükümeti, işgal altında bulunan Kudüs'teki bir Yahudi yerleşim biriminde 640 yeni konut inşasına onay verdi.

Yahudiler için Doğu Kudüs’te 75 konut inşa edilecek!

Kudüs Belediyesi’nin Planlama ve Yapı Komitesi, Yahudi yerleşimciler için işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Beyt Hanina mahallesinde 75 konut inşa etmeye karar verdi.

İsrail’den Kudüs’te Yahudiler için 20 bin yeni konut!

İsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs dahil olmak üzere uluslararası hukuka göre statüsü tartışmalı olan Kudüs’ün farklı yerlerinde Yahudiler için toplamda 20 bin yeni konut, otel, sanayi ve ticaret alanları kuracak.

İsrail Doğu Kudüs’te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planlıyor!

İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planladığı belirtildi.

TOKİ Gümüşhane Köse 98 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Köse İlçesi Bahçelievler Mahallesi 98 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

israilden kudüse konut Haberi

israilden kudüse konut

İsrail’in Kudüs Belediyesi ile İskan Bakanlığının, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün kuzeyinde yer alan Atarot Yahudi yerleşim biriminde 10 bin yeni konut inşa projesini onayladığı bildirildi. 


İsrail’in Kanal 10 televizyonunun haberinde, Kudüs Belediyesi ile İskan Bakanlığının, Doğu Kudüs’ün kuzeyinde yer alan ve aynı zamanda bir sanayi bölgesi de olan Atarot Yahudi yerleşim biriminde 10 bin yeni konutun inşa projesini onayladığı belirtildi.


Haberde, eski ABD Başkanı Barack Obama’nın yönetimine işaret edilerek söz konusu projenin ABD’nin İsrail’e Yahudi yerleşim birimi konusunda yaptığı baskılar nedeniyle daha önce onaylanamadığı aktarıldı.


Geçen yıl aralık ayında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yasa dışı tüm yerleşim faaliyetlerini "derhal ve tamamen" durdurmasını talep eden kararın onaylanmasına rağmen İsrail yerleşim birimleriyle ilgili faaliyetlerine devam ediyor.


Doğu Kudüs ve...