05 / 05 / 2024

ISS bahçe bakımı

ISS bahçe bakımı

Bahçelerin kış bakımı zamanı geldi. Önümüzdeki dönem bunun için en elverişli aylar. ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri kara kışa girmeden bahçelerde nelere dikkat edilmesi konusunda ipuçları verdi.

Evde bakım maaşı zamları peş peşe hesaplandı! Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak!

Evde bakım maaşı zamları pek çok kişi tarafından merak edilirken, söz konusu maaşlar ile ilgili hesaplamalar da peş peşe yapıldı. Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat! Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek! Mutlaka alın!

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat... Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek... Mutlaka alın...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası alanlar acil bakın! İşte peş peşe açıklanan yeni ve zamlı maaşlar!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası alanlar acil bakın! İşte milyonlarca kişinin gündeminde yer alan ve peş peşe açıklanan yeni zamlı maaşlar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Nisan müjdesi! Peş peşe açıklandı, rakamlar buz kestirdi!

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Nisan müjdesi! Peş peşe açıklandı, rakamlar buz kestirdi! Şimdi bakın!

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Başak Traktör fiyatları peş peşe açıklandı! Bahçe traktörleri ne kadar? Hemen bakın! 

Türkiye'de çiftçilerin en çok tercih ettiği traktör markalarından olan Başak Traktör, Mart 2023 yeni fiyat listesini tek tek açıkladı. Peki Başak Traktör'ün bu ayki fiyatları kaç lira oldu? Bahçe traktör fiyatları ne kadar? 

Evde bakım paralarında son dakika! Mart 2023 evde bakım paraları hesaplara peş peşe yatırılıyor! Mutlaka alın!

Evde bakım paralarında son dakika... Mart 2023 evde bakım paraları hesaplara peş peşe yatırılıyor... Mutlaka alın...

Aile Bakanlığından destek alanlar müjde! TC sonu 0,2,4,6,8 olanlar hemen e- Devlet'e bakın! 1250 TL hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Aile ve Sosyal Destek ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Aile Bakanlığından destek alanlar müjde! TC sonu 0,2,4,6,8 olanlar hemen e- Devlet'e bakın! 1250 TL hesaplara yattı. İşte detaylar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

ISS bahçe bakımı Haberi

ISS bahçe bakımı

Bahçelerin kış bakımı zamanı geldi. Önümüzdeki dönem bunun için en elverişli aylar. ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri kara kışa girmeden bahçelerde nelere dikkat edilmesi ve nasıl bir süreç izlenmesi konusunda ipuçları verdi. 


Bahçelerde kış bakımı


Bahçelerin kış bakımı zamanı geldi. Önümüzdeki dönem bunun için en elverişli aylar. ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri kara kışa girmeden bahçelerde nelere dikkat edilmesi ve nasıl bir süreç izlenmesi konusunda ipuçları verdi.


ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri, kış mevsimine girerken bahçelerde yapılması gereken bakım çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Mevsimin özelliğine bağlı olarak soğuyan iklimden dolayı bitkilerin bir kısmının optimal büyüme hızları yavaşladığını ve hatta durgunluk dönemine girdiğini belirten ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri yetkilileri “Bu duruma halk arasında bitkilerin uyuması...