14 / 05 / 2024

İSS İnşaat İSS İnşaat adres

İSS İnşaat İSS İnşaat adres

İSS İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi, Serhan Gülfidan ve Sonay Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Akya Group Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akya Group Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Güssün Akyüz tarafından kuruldu.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli le Rene Hofer ve Gerhard Haunschıld ortaklığında kuruldu.

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Azam Arach ve Mayada Idrıss ortaklığında kuruldu.

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahid Akbarinoor tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Can Şalcı tarafından kuruldu. 

Aldura Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldura Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Al-Aouıss tarafından kuruldu. 

Ss Process Industry İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Process Industry İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Sezgin Şen tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Markalı konutun yeni üssü Başakşehir oldu!

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir, son 10 yılda TOKİ, Kiptaş, Emlak Konut’un liderliğinde Artaş İnşaat’tan Makro İnşaat’a, Fuzul İnşaat’tan Tahincioğlu İnşaat’a kadar markalı konut üreticilerinin yatırım üssü haline geldi.

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı sporun ve sanatın merkezi yapacak!

AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden Kartal’ı, Mayıs ve Haziran ayında kültür, sanat ve spor etkinliklerinin üssü haline getirecek.

Al Baraa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Idrıss ve Mohd Omar Nıhlawı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Fındıkzade, Şehremini Mahallesi, Ahmet Vefikpaşa Caddesi'nde kuruldu.

İSS İnşaat İSS İnşaat adres Haberi

İSS İnşaat İSS İnşaat adres

İSS İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi, Serhan Gülfidan ve Sonay Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. İSS İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında açılan her türlü inşaat hafriyat kanal yol teçhizat başkalarına yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


İSS İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi adres: Şişli, Fulya Mahallesi, Yeşilçimen Sokak, No:12. Kat:19....