27 / 04 / 2024

İST Ekinci Yapı ve İnşaat kimin

İST Ekinci Yapı ve İnşaat kimin

İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Ekinci imzasıyla kuruldu.

7.500, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin zamlı maaşı kaç TL? İşte son dakika yeni ve zamlı maaş tablosu!

Milyonlarca emekli arama motorlarında sık sık araştırdığı emekli aylıkları için zam oranının açıklanmasından sonra hesaplamalar da üst üste yapılmaya başlandı. Peki, emeklilerin zamlı maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ay sonu nasıl gelecek diye düşünenlere PTT'den sevindirici haber geldi! 1.100 TL nakit yardımı yapılacak!

PTT'den ay sonunu getiremeyen gereksinim sahibi ailelere büyük müjde! Başvuranlara 1.100 TL peşin yardımı yapılacak! Geçim zorluğu yaşayan vatandaşlara yönelik olarak PTT üstünden yapılan bir ödeme duyurusu yer almaktadır. İşte detaylar.

Motorine zam mı geliyor? İşte 23 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorine zam mı geliyor, LPG litre fiyatı kaç TL? Akaryakıta üst üste yapılan zamlardan sonra araç sahipleri indirim haberini dört gözle bekliyor. İşte 23 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Tapuda 65 yaş üstü satış yapabilir mi?

Tapuda satış yapabilmek için belli başlı şartlar bulunmaktadır. O şartlar vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Merak edilen noktalardan biri de tapuda 65 yaş üstü satış yapıp yapamadığı hususudur. İşte o detaylar!

Benzine yine zam! İşte 22 Ağustos akaryakıt fiyat listesi!

Geride kalan hafta üst üste yapılan zamlarla 25 lirayı aşan motorin fiyatından sonra, bu gece yarısından itibaren benzin fiyatları da yeniden değişecek.

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Tuna tarafından kuruldu.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

Fay yasası geliyor! İşte detaylar!

Elazığ depreminden sonra çalışmalara hız verilen fay yasasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Önümüzdeki günlerde şekillenecek olan fay yasası ile fay üstüne yapılan binalar konusunda önemli adımlar atılacak.

Şahit eşliğinde yapılan sözleşme miras hukukunda geçerli midir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamla ortak tarla aldık ve tapu babamın üstüne yapıldı. Babamla birlikte bir gün sonrası kendi aramızda iki şahit eşliğinde sözleşme yaptık. Babam vefat ettiğinde miras hukukunda bu sözleşmemin geçerliliği olur mu, ne yapmalıyım?' sorusunu yanıtladı.

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Aydın ve Ceynur Aydın ortaklığında kuruldu.

Fatih'te sur kalıntıların üstüne yapılan otel şaşkına çevirdi!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel görenleri şaşıtıyor.

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Mülklerin sigortası e-Devlet'te!

E-Devlet’te, tapuya dair onlarca uygulamaya tek tuşla erişmek mümkün hale geldi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, taşınmazınız üstünde yapılacak habersiz işlemden SMS’le haberdar olunabileceğini duyurdu. 

İST Ekinci Yapı ve İnşaat kimin Haberi

İST Ekinci Yapı ve İnşaat kimin


İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Ekinci imzasıyla kuruldu. 


İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 3- Türkiye Cumhuriyeti...